Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Какво е режим на заспиване във Fortnite и как да го изключите

Какво е режим на заспиване във Fortnite и как да го изключите

Аз детето | 2024-10-09

Какво е режим на заспиване във Fortnite и как да го изключите

По време на дълга сесия на Fortnite едно от най-добрите неща, които играчите могат да направят за здравето си, е да се отдръпнат за малко от екрана. Независимо дали е просто да вземете чаша вода или дори да излезете навън за няколко минути, почивките са полезни. Използвайки новия режим на заспиване на Fortnite, играчите могат да уведомят всички, че се отдръпват, и да спестят малко енергия в процеса.

Родителският контрол на Fortnite получи някои полезни нови инструменти в последната актуализация и режимът на заспиване изглежда е част от този инструментариум. Когато режимът на заспиване е активен, играта автоматично ще коригира определени настройки, когато играчите са далеч от своите клавиатури или контролери, променяйки социални функции като гласов чат и статус.

Според Epic Games режимът на заспиване се включва автоматично, след като не открие въвеждане на контролер, клавиатура или мишка в продължение на 15 минути. С включен режим на заспиване, гласовият чат, новата функция за родителски контрол за времеви ограничения и отчетите за времето са поставени на пауза. Играчите, чиято игра е в режим на заспиване, също ще се показват като „Навън“ в техния списък с приятели. Другите членове на група с някого в режим на заспиване могат да продължат да играят без тях.

След като се върнат, играчите могат да изберат опцията Keep Playing, за да възобновят дейностите си. По същество режимът на заспиване е полезна опция за поддържане на партитата заедно, позволявайки на някои играчи да кацнат на най-добрите места за кацане през този сезон и да вкарат Victory Royales, докато други правят така необходимите си почивки. Това също трябва да доведе до използването на по-малко енергия от приложението Fortnite. Играчите могат също да влязат в режим на заспиване ръчно на компютър, като изберат Изход в менюто в играта и изберете опцията „Режим на заспиване“.

Режимът на заспиване е под контрола на играча, така че 15-минутният таймер може да се регулира или изключва напълно. За да настроите режима на заспиване, отидете в менюто с настройки и изберете раздела Игра. Чрез превъртане надолу, играчите трябва да могат да намерят раздел от менюто, наречен „Режим на заспиване и пестене на енергия“, където могат да се променят всички настройки на режима на заспиване. Играчите имат опцията да настроят таймера за режим на заспиване между пет минути до цял час или да го изключат напълно. Въпреки че режимът на заспиване не е точно основна функция за актуализация на Fortnite, той все още е полезен инструмент за всеки, който обича фино настроен контрол върху своите игри.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град