Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Minecraft Live се завръща на 28 септември с „нов облик и усещане“

Minecraft Live се завръща на 28 септември с „нов облик и усещане“

Аз детето | 2024-09-24

Minecraft Live се завръща на 28 септември с „нов облик и усещане“

Малко след като обяви основен ремонт на графика за актуализация на Minecraft и края на годишното гласуване за моб, Mojang обяви, че следващото издание на Minecraft Live, с „нов облик и усещане“, трябва да се проведе на 28 септември. „Ще разкрием невиждани досега игри, давайки ви ексклузивна представа за новите неща, идващи в света на Minecraft, и много повече!“ Написа Оуен Джоунс от Mojang. „Всичко идва при вас директно от разработчиците в централата на Minecraft, тук в Стокхолм.

„Също така сме подготвили последващо шоу, където ще можете да гледате как нашите разработчици навлизат още по-дълбоко в актуализациите и играят през ново съдържание за първи път.“ Този Minecraft Live ще бъде първият, откакто Mojang обяви края на своите годишни летни актуализации в полза на по-малки през цялата година и преминаване към „по-фокусирани“ два пъти годишно шоута. Това, естествено, прави това един вид голяма работа, тъй като ще бъде първата възможност да видите новия подход в действие.

Тъй като Mojang ще играе през някои от новообявените функции веднага след това може да се предположи, че новите допълнения вече са доста дълбоко в разработката и може да дойдат в играта скоро. Това е промяна от миналите години, когато щяхме да чакаме до следващото лято, за да видим нещо да приключи в играта. Това, което не знаем, е дали ще се говори за актуализация на „Minecraft 2.22“ или бъдещето крие по-малки, именувани актуализации, по-малко фокусирани върху тези големи версии.

Това издание на Minecraft Live ще бъде излъчено на английски, с английски аудио описания, ASL и BSL, започвайки в 10 сутринта PT/13:00 ET на 28 септември. След първоначалното излъчване то ще бъде преведено на арабски (MSA), китайски ( Опростен), китайски (традиционен), чешки, филипински, френски, френски (канадски), немски, гръцки, иврит, хинди, индонезийски, италиански, японски, корейски, малайски, персийски (фарси), полски, бразилски португалски, португалски, кастилски Испански, LATAM Испански (мексикански), руски, шведски, тайландски, турски, украински и виетнамски субтитри.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град