Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Sony показа лъскава PlayStation 5 Slim в перлени, тюркоазени и индигови цветове

Sony показа лъскава PlayStation 5 Slim в перлени, тюркоазени и индигови цветове

Аз детето | 2024-09-26

Sony показа лъскава PlayStation 5 Slim в перлени, тюркоазени и индигови цветове

Sony представи нови бляскави панели Chroma Collection за конзолата PlayStation 5 Slim – те се предлагат в перлен цвят, тюркоаз и индиго. За тези, за които новият външен вид на една конзола не е достатъчен, компанията е предложила контролери DualSense със същия дизайн.

Панелите Chroma Collection за конзолата ще струват $64,99, докато контролерите DualSense в същите цветове ще се продават на дребно за $79,99. Sony ще пусне аксесоари в перлено и индигово на 7 ноември, докато тюркоазените ще трябва да изчакат до 23 януари 2025 г. Цветовете изглеждат привлекателни, но са доста наситени, така че аксесоарите са подходящи за тези, които не се страхуват от смели решения. Предварителните поръчки за панелите и контролерите Chroma Collection от новата колекция започват на 3 октомври и ще бъдат налични в САЩ, Обединеното кралство, Франция, Германия, Австрия, Испания, Португалия, Италия, Холандия, Белгия и Люксембург.

А на 26 септември Sony ще отвори предварителни поръчки за специални версии на PS5 и PS5 Pro 30th Anniversary, проектирани в цветовете на оригиналната PlayStation от 1995 г. – и все още не е ясно дали панелите в такъв ретро дизайн ще се продават отделно.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град