Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Among Us във VR? Да, ще го бъде!

Among Us във VR? Да, ще го бъде!

Аз детето | 2022-10-13

Among Us във VR? Да, ще го бъде!

Помните ли Among Us? Играта по която целия свят беше буквално полудял, когато трябваше да си седим постоянно у дома? Е, може и вече да не ви харесва чак толкова, но тя определено ще бъде хит отново. Защо ли? Защото скоро ще стане по-истинска от всякога! Скоро вие ще бъдете на онзи космически кораб свързвайки кабели и събирайки кърпи от душовете, докато дебнете кой е предателят! Съвсем скоро Among Us влиза във виртуалната реалност и това звучи много вълнуващо!

Разработчиците от InnerSloth, Robot Teddy и Schell Games разкриха точната дата на пускане на VR-версията на мултиплейър аркадната игра Among Us по време на събитието Meta Connect 2022. Among Us VR ще бъде пусната в продажба на 10 ноември за Quest 2 и шлемовете SteamVR. Версията за PS VR2 ще бъде пусната по-късно. Съобщението беше придружено от нов трейлър.

В Among Us потребителите (от 4 до 10 души) влизат в ролята на членове на екипажа на космически кораб или самолет. Задачата е да откриете и изхвърлите зад борда кръвожадни самозванци, които са се слели с екипажа и саботират действията му. Among Us VR ви позволява да направите всичко това във виртуална реалност. Според директора по дизайна Михал Кшиазкевич екипът бързо е осъзнал, че VR е подходяща за Among Us.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град