Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | 9 от най-добрите хелоуински (но не чак толкова страшни) игри, които да опитате с приятелите и семейството

9 от най-добрите хелоуински (но не чак толкова страшни) игри, които да опитате с приятелите и семейството

Аз детето | 2022-10-26

9 от най-добрите хелоуински (но не чак толкова страшни) игри, които да опитате с приятелите и семейството

Седмицата на Хелоуин е тук и въпреки че може да се наслаждавате на този празник, може да не харесвате страшните игри на ужасите като други хора. И не сте сами! Игрите на ужасите могат да бъдат невероятно интензивни, дори за тези, които обичат някой и друг страшен филм по това време от годината. Но може би все пак искате да се насладите на някои игри с хелоуинска тематика, но без сърцето ви да препуска от страх. И ние също сме така, затова сме ви подготвили списък с игри, за които смятаме, че ще ви помогнат да отбележите Хелоуин, без да ви карат да крещите от ужас или да затваряте очи от страх.

Stubbs The Zombie

Зомбита! Независимо дали харесвате игри с тях или не, те са голяма част от нашия настоящ пейзаж в поп културата. Но през повечето време бягате от тях, убивате ги или сте изядени живи от немъртвите. Stubbs The Zombie обръща сценария и ви кара да играете като зомби, което яде мозъци и пърди (да, правилно прочетохте) по хората. Малко е странно, но ако можете да намерите начин да играете този сезон на Хелоуин, силно го препоръчваме.

Costume Quest and Costume Quest 2

Както показва този списък, има много игри със страховита атмосфера. Но не много игри всъщност се развиват по време на Хелоуин. Разбира се, някои игри като Bully включват секции или зони за Хелоуин, но малко игри ви позволяват да изследвате нощта на Хелоуин като дете. Това е една от основните причини да включим Costume Quest и неговото продължение в този списък. В тази ролева игра, издадена от Double Fine през 2010 г. (о, боже... как минаха вече десет години...) вие играете като деца в костюми за Хелоуин, които се бият с чудовища. Какво по-хелоуинско от това?

Control

Странни и натрапчиви чудовища и други странни паранормални неща изпълват света на Control, екшън шутърът от трето лице от Remedy Entertainment. Това създава страховита атмосфера. Но в Control няма никакви истински неща от които да се плашите много или моменти на екстремен страх. Вместо това страхът идва повече от непознатото и странните неща, които срещате. И ако нещо стане твърде страшно, просто го стреляйте сто пъти с фантастичния си паранормален пистолет.

Ghostbusters: The Video Game Remastered

Тази игра Ghostbusters от Xbox 360 и PS3 не беше перфектна, но беше перфектна игра Ghostbusters, ако разбирате какво искаме да кажем. Това, което имаме предвид, е че имаше всички звукови ефекти, герои и призраци, които обичате, просто всичко дойде в посредствен пакет за шутър от трето лице. Наскоро пуснатите ремастерирани версии на тази игра не ги подобряват много, но изглеждат по-хубави и сега е по-лесно от всякога да играете тази игра. И въпреки че екшънът може да е... не много... ех, призраците все още са призраци и са идеални за Хелоуин.

Luigi’s Mansion 3

Всяка от игрите Luigi’s Mansion би била идеална за игра около Хелоуин. Но поставяме най-новата игра тук, защото просто я обожаваме. Изглеждаше прекрасно, имаше наистина страхотна музика и геймплеят беше невероятно задоволителен. Разбиването на призраци в стени никога не остарява. НИКОГА.

Before Christmas Oogie’s Revenge

Обичаме филма „Кошмарът преди Коледа“. Задължително за гледане по това време на годината. И макар да не казваме, че някой трябва да римейкне или да се опита да създаде продължение, може би вие сте като нас и не можете да не мислите за този свят и героите, които го обитават, и да се чудите „Какво се случи след това?“ Е, не се чудете повече! През 2005 г. Oogie’s Revenge беше пуснат на PS2 и Xbox. Това е продължение на оригиналния филм. Не е страхотно, но е по-добро, отколкото бихте очаквали, и перфектна игра за зловещия сезон на Хелоуин.

Pumpkin Jack

Ако обичате екшън платформинги от ерата на PS1/PS2 и също обичате Хелоуин – тази игра е за вас. Тя включва геймплей, подобен на класическите игри MediEvil, но с по-цветен и анимационен визуален стил. Отключвате различни оръжия и форми, докато напредвате през около половин дузина нива. Всичко това ще ви отнеме около четири или може би пет часа, за да завършите. Отворете прозорците си, оставете въздуха да проникне и се насладете на Pumpkin Jack, надяваме се с малко бонбони за Хелоуин подръка.

Lost In Random

Една от най-добрите игри за 2021 г. е също така напълно страховита и странна игра, която да играете през октомври. Lost in Random не включва много страховити неща. Вместо това включва светове и герои в стил Тим Бъртън, като всички те са малко нестандартни. Lost in Random има фантастично мрачна и призрачна атмосфера, която трябва да въвлече всеки, млад или стар, в духа на Хелоуин. Друг хубав бонус: нивата са по-скоро умствени, отколкото само да се биете, което позволява на всеки да се наслади на това страховито приключение.

Echo Generation

Echo Generation е ролева игра, която е пълна със страховити и призрачни неща, от призраци до извънземни. Играете като двама братя и сестри, които трябва да работят заедно, за да решават пъзели и да оцелеят в опасни битки, за да спасят света от сенчеста корпорация и нейната морално съмнителна наука. Елате за страхотните визуални ефекти и останете за фантастичния синтезаторен саундтрак.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град