Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Need for Speed отново е тук и изглежда по-страхотна от всякога!

Need for Speed отново е тук и изглежда по-страхотна от всякога!

Аз детето | 2022-10-06

Need for Speed отново е тук и изглежда по-страхотна от всякога!

Ще бъдете шокирани – шокирани! – да чуете, че само един ден преди Electronic Arts да разкрие новата Need for Speed в YouTube, куп изображения, разкриващи заглавието – Need for Speed Unbound – и неочаквана естетика на „уличното изкуство“ са изтекли благодарение на японския сайт Neowing. Изображенията станаха широко разпространени в Reddit, но за наше щастие страницата Neowing все още е активна, което означава, че можем да разберем малко повече и за самата игра. „Победете времето, надхитрете ченгетата и се състезавайте в седмичните квалификации за най-доброто предизвикателство за улични състезания на Lakeshore: The Grand“, се казва в преведеното от Google описание. „Напълнете гаража си с прецизно настроени персонализирани машини, направете коли в свои стил, спечелете ексклузивен външен вид и осветете улиците със саундтрак, който отеква от всяко кътче на света.“

Не е изненадващо, че изглежда, че мултиплейърът ще бъде голяма част от изживяването: „Покажете стила си на останалите играчи с много артикули, включително екипировка с ограничено издание, от най-новата мода в света. След това добавете финалните щрихи към стила на вашия автомобил, трансформирайки го с уникални скинове и елементи, за да пасне на вашата легендарна персонализирана кола, и поемете лидерството в състезанията и поставете победната си поза над конкуренцията." Изтеклите данни също говорят за специфична бележка за външния вид на играта, описвайки я като „съживяване на графити в напълно нов визуален стил, съчетаващ най-новото в уличното изкуство с най-реалистичните коли в историята на Need for Speed“. Саундтракът също ще „въплъщава ъндърграунд културата“ с хип-хоп изпълнители, включително A$AP Rocky и AWGE, и оригинална музика, продуцирана от френския композитор, продуцент и DJ Brodinski. А сега ето и изтеклите изображения, за да им се насладите и вие!

Unbound се разработва от Criterion и Codemasters, две студиа с богат опит в създаването на състезателни игри. И както каза Redditor Geraghini, „Няма смисъл да се опитвате да правите реалистични графики, когато Forza и GT са притиснали този пазар. Защо не направите нещо малко по-странно?“ Need for Speed Unbound ще излезе на 2 декември, въпреки че това също предстои да се види. Пълното разкриване, което може да включва и датата на пускане, е насрочено за 18 часа българско време на 6 октомври в YouTube.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град