Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Fortnite празнува Хелоуин!

Fortnite празнува Хелоуин!

Аз детето | 2021-10-27

Fortnite празнува Хелоуин!

Призрачен сезон идва на остров Fortnite този Хелоуин и пристигането на Кралицата на кубчетата изпраща тръпки в гръбнака на всеки играч. Тазгодишният Fortnitemares се очертава да бъде най-големият досега и ето какво ще се случва на този Хелоуин. Този Хелоуин има различни дейности в популярната игра. Както всяко събитие на Fortnitemares, има огромно множество игри, награди и страхотни събития, в които играчите могат да участват. По-голямата част от наличното съдържание е безплатно, така че много играчи на F2P все още могат да се насладят на Хелоуин тази година.

Най-голямото събитие тази година е завръщането на Horde Rush. Този режим на дива игра напомня на други жанрове на играта за оцеляване, изправяйки четирима играчи срещу свят, пълен със злодеи. Четирима играчи са поставени в един отбор и целта е да оцелеят след три вълни от натиска на чудовища. В края има бос, който трябва да бъде победен, за да се спечели играта, и това е трудна битка. Но победата е толкова удовлетворяваща.

Има и голямо изобилие от добавки и скинове на тема Хелоуин, която играчите могат да отключат или закупят по време на Fortnitemares. Fortnite вече представи разнообразие от гостуващи герои, които играчите могат да купуват, като Universal Studios „The Mummy“ и Resident Evil’s Chris and Jill. Играчите могат също да изпълняват предизвикателства, за да отключат скинове на Ghostbusters и Cube Queen.

На всичкото отгоре островът има нов призрачен слой боя. Различните POI вече имат декор за Хелоуин и островът има като цяло по-страшно настроение сега, когато кралицата нахлу. Предвижда се Fortnitemares да работи от сега до 2 ноември.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град