малък готвач

Начало | малък готвач | 3 вкусни сандвича за 3 вкусни закуски

3 вкусни сандвича за 3 вкусни закуски

Аз детето | 2022-08-12

3 вкусни сандвича за 3 вкусни закуски

Обичате ли сандвичи, особено за закуска? Те са любима храна на целия свят, защото са бързи, лесни и можеш да ги направиш с каквото ти харесва! И все пак, понякога не се сещаме за най-вкусните комбинации от продукти за сандвичите, затова ви предлагаме три от тях, които несъмнено ще ви харесат, макар и някои да ви се сторят малко странни.

Както се досещате, за всички от тях ще ви трябва хляб. Ние ги направихме с питки, защото ни харесват повече, но вие можете да ги направите с вашия любим хляб, какъвто и да е той.

Сандвич с крема сирене, круши и мед

Когато ви се прииска нещо сладко, опитайте тази печеливша комбинация по време на закуска, вкусна, лека и почти изцяло здравословна. Препечете любимия си хляб, след това покрийте с обикновено крема сирене, измийте круша, нарежете я на тънки филийки, поставете отгоре, а накрая поръсете с мед. Можете да добавите и малко канела и стафиди, става превъзходно.

Сандвич с авокадо и репички

Ако сте се уморили от крема сирене, направете си закуска със здравословни, полезни за вас мазнини. Вместо това покрийте препечените филийки с кремообразна смес от пюре от авокадо и лимон. Нарязаните репички осигуряват допълнителни хранителни вещества – като фибри и витамин С – и вкусна хрупкава храна за всяка хапка.

Сандвич с крема сирене, домат и краставица

Това може да е първият път, когато виждате децата да се усмихват, когато ядат зеленчуците си. Приготвянето на тази бърза и лесна закуска отнема 10 минути и включва странно усмихнато личице, направено от нарязани резенчета домат и краставица върху хляб, намазан с обикновено крема сирене.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град