покани

Начало | покани | Столичния Военноисторически музей става домакин на веселие и увлекателни игри за Деня на бащата

Столичния Военноисторически музей става домакин на веселие и увлекателни игри за Деня на бащата

Аз детето | 2023-06-07

Столичния Военноисторически музей става домакин на веселие и увлекателни игри за Деня на бащата

Много атракции, забавления и награди ще посрещнат всички деца и техните родители в събота, 10 юни, в столичния Военноисторически музей. В този ден, посветен на специалната връзка на детето с бащата, музеят ще се превърне в арена на веселие и увлекателни игри. Входът ще е свободен от 10 до 17 часа и макар да е Ден на бащата, вратите ще са отворени и за майките, отбелязват от музея.

Събитието се реализира с подкрепата на Министерство на отбраната, УНИЦЕФ България, Националната скаутска организация на България, столичната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, Детската архитектурна работилница, Софийска вода, Център за градска мобилност и др. Модерни автомобили, военни машини, пожарна кола, програмиране на роботи, интерактивен детски театър, лятна читалня, много спортни игри, рисуване върху вода, скаутски лагер на открито, логически задачи, симулатор на състезателен автомобил, пневматичен робот, уред за канадска борба, дженга, фехтовка, обработване на метал, магията на дървото и игри с награди са само част от забавленията за малчуганите и техните родители.

Децата ще се забавляват с играчки от дърво, ще рисуват върху вода, ще се снимат с любими анимационни герои и ще гледат обичани детски филми, ще разберат любопитни факти за пътя на метала от звездите до нашия живот, ще оцветяват, ще играят футбол и федербал, ще наблюдават под микроскоп водата, ще се учат да оцеляват в природата и дори ще конструират мечтания град.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град