покани

Начало | покани | Летни седмични школи за деца в Националния етнографски музей с представяне на различни аспекти от традиционната култура

Летни седмични школи за деца в Националния етнографски музей с представяне на различни аспекти от традиционната култура

Аз детето | 2023-06-20

Летни седмични школи за деца в Националния етнографски музей с представяне на различни аспекти от традиционната култура

В периода до 7 юли 2023 г. в Националния етнографски музей ще се проведат седмични летни школи за деца на възраст между 7 и 14 години. Програмата предвижда множество занимания, включващи представяне на различни аспекти от традиционната култура и изработка на изделия с помощта на майстори, които ще останат за спомен на участниците. Ще бъдат представени детски игри от миналото. Част от темите, залегнали в програмата, са традиционното облекло и накити, поминъци, обредни хлябове, вярвания и др.

Време на провеждане (от понеделник до петък, включително): 12 – 16 юни; 19 – 23 юни; 26 – 30 юни; 3 – 7 юли. Заниманията ще се провеждат от 9.30 до 16.00 ч. Включването в групите е по реда на записване на участниците. Групите ще наброяват максимум 15 деца. Предварителната заявка за участие е задължителна и можете да я направите на тел.: 0879807947.

Цена за включване в седмична школа: 150 лв. за седмица.

Всеки родител трябва да подготви храна за обяд за детето си. Моля носете разпечатана и подписана декларация за информирано съгласие.

Пълната програма можете да видите тук: https://nembg.com/wp-content/uploads/2023/06/Program_Summer-School.pdfКоментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град