новини детски

Начало | новини детски | С много слънчево време и весело настроение премина 10-ият рожден ден на Az-deteto.bg

С много слънчево време и весело настроение премина 10-ият рожден ден на Az-deteto.bg

Аз детето | 2012-06-10

С много слънчево време и весело настроение премина 10-ият рожден ден на Az-deteto.bg

Днес, 10-ти юни, Az-deteto.bg отпразнува подобаващо своя 10-ти рожден ден в зоопарка в София, при клетката на понито Вихър, което осиновихме през 2008 година. С много забавления, награди, подаръци и разбира се огромна торта. Водещи на празника бяха Чочо и г-ца Дантелкова, които се погрижиха за доброто настроение на всички.

Всички деца, които дойдоха на празника ни, имаха възможността да се включат в различните игри, които бяхме подготвили за тях – рисунка на асфалт с тебешир, игри с кексчета, игри с въпроси, танци и много други. Специално за празника бяха дошли и летящото куче Випо и неговата приятелка Бети, които също бяха донесли специални награди за всички деца – календари и фигурки с Випо и неговите приятели.

Централен момент в програмата на детския празник беше превърналото се вече в традиция награждаване на видни дейци със специален принос към детското творчество. Тази година специални грамоти получиха детската писателка Юлия Спиридонова-Юлка, позната на всички Нешка Робева, Мануел Марков – треньор на деца по баскетбол и българският поет и писател Виктор Самуилов.

След това, понеже денят беше много топъл, от "Лактима" ЕАД се бяха погрижили и поканиха всички гости да се освежат с техния вкусен и студен айрян „Балкан".

Накрая на импровизираната ни сцена излязоха десетки деца, които ни изпяха Happy b-day, Az-deteto! А ние от своя страна почерпихме всички с вкусна торта от верига „Sweet house papaya“!

Специални благодарности на нашите приятели и партньори от Банка ДСК, "Победа" АД, "ДМ България" ЕООД, CRAYOLA, "Лактима" ЕАД, които се погрижиха за всяко дете да има награда.
Специални благодарности и на Зоопарк София и медицински център "Лора" за подкрепата. Без тях празникът нямаше да бъде същият!

Екипът на Az-deteto.bg благодари и на малките ни помощници Томислав, Ирина и Неда.

Още снимки можете да видите тук.



Коментари
6 коментара

Елица Шишкова , 11 г.,

Публикувано на 11.06.2012

Благодаря, за хубавото парти и многото награди!!! Беше много забавно!

Петя Иванова, 9 г.,

Публикувано на 11.06.2012

Сигурно е било страхотно. За жалост аз не можах да отида.

Елена Павлова, 13 г.,

Публикувано на 11.06.2012

Много съжалявам,че не можах да дойда било е много интересно,хубаво и забавно :(

Yuliya Stoyanova, 11 г.,

Публикувано на 11.06.2012

Beshe mhogo zabavno,Poluchih nagradi edna ot koito beshe za izpyata pesen- banski na laleta.Blagodarya na organizatorete/

Марина Станчева, 10 г.,

Публикувано на 12.06.2012

За съжаление и аз не можах да дойда на това прекрасно детско парти. Радвам се, че екипа на Az -deteto. bg го е организирал. Пожелавам на екипа да продължават да радват децата.

Никол Николова, 6 г.,

Публикувано на 18.06.2012

Рождения ден беше чудесен! Забавлявахме се с много игри и подаръци...и с Випо и Бети :))) Благодарим!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град