Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Очакват ни страхотни вълшебни пътешествия с „Ние, мечетата“

Очакват ни страхотни вълшебни пътешествия с „Ние, мечетата“

Аз детето | 2022-04-22

Очакват ни страхотни вълшебни пътешествия с „Ние, мечетата“

Трите мечета, Гризли, Белия и Панда, имат вълшебна кутия, която има страхотни свойства, като например да изпълнява желания към падащи звезди. С нея те могат да пътуват където искат. Зрителите ще имат възможност да проследят приключенията на любимите си мечоци през тяхното детство, докато те си търсят нов дом.

Как става това ли? Като се опитват да опознаят колкото се може повече различни земи, за да изберат перфектната за тях. Пътуването дотам обаче не е лесна задача. Затова ще прибягнат до помощта на Вълшебната кутия. Незабележимият картонен предмет със звездичка ще ги пренася на места, които преди е било трудно дори да си представим. Средновековно село с жители зеленчуци? Едно движение и мечетата вече са там, а Гризли ще реши, че е идеалният кандидат за крал на това място. Кухнята на известен готвач? Ще стигнат и дотам, без проблем и ще помогнат да се приготви вечеря за всички лакомници в неговия ресторант. Тримата ще посетят и подводен свят, вила, обитавана от призраци и увеселителен парк.

„Ние, мечетата“ започва на 25 април. Като ще се излъчва всеки ден от 15.00 ч. по Cartoon Network. Не пропускайте новите приключения на сладките мечета.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град