Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Герой, единствен по рода си! „Кокозайо и хамстерът на мрака“ идва в кината от 20 май

Герой, единствен по рода си! „Кокозайо и хамстерът на мрака“ идва в кината от 20 май

Аз детето | 2022-04-12

Герой, единствен по рода си! „Кокозайо и хамстерът на мрака“ идва в кината от 20 май

Този май ще се запознаем с герой, единствен по рода си – Кокозайо, който ще ни отведе на необикновено пътешествие, в чийто край ще открием, че това, което ни прави различни, е и това, което ни прави специални. Разказващ трогателна, общочовешка история, приказната анимация „Кокозайо и Хамстерът на мрака“ е филм, който по оригинален и забавен начин разглежда темите за порастването, сблъсъка между поколенията и най-вече приемането на различията, без значение дали са нашите собствени или тези на другите.

Наполовина пиле, наполовина заек, Кокозайо силно жадува да се впише в света и да бъде обичан, въпреки че е различен. Осиновен от крал Питър, който е известен авантюрист, Кокозайо е обсебен да изследва света около себе си и въпреки пословичната си непохватност, е винаги готов за геройства и приключения. Когато най-големият злодей в кралството – неговият собствен чичо – избягва от затвора и заплашва да отнеме трона на баща му, Кокозайо, заедно със саркастичната костенурка Ейд и безразсъдната майсторка на бойни изкуства Мег, се отправя на епична надпревара с времето, за да спре чичо си и да докаже на себе си и на всички останали, че е безстрашният герой, който мечтае да бъде.

Ще успее ли Кокозайо да спаси кралството, въпреки скептицизма на всички около него? И по-важното, ще успее ли този чудат герой да пребори първо себе си, за да може да победи враговете си?

Ползващ различни техники на рисуване от богатите традиции на американската, европейската и японската анимации и вдъхновен от герои от класически екшън филми и популярни приключенски франчайзи от 80-те, „Кокозайо и Хамстерът на мрака“ обещава фантастично приключение с вълнуваща история и незабравими герои, каквито нямаме възможност да гледаме често на големия екран.

Ролите на български озвучават Живко Джуранов, Момчил Степанов, Милица Гладнишка, Чавдар Монов, Христо Чешмеджиев, Стоян Цветков, Росен Русев и др.

Герой, единствен по рода си, „Кокозайо и Хамстерът на мрака“ идва само в кината от 20 май.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град