Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Мистър Бийн ще ни забавлява с маратон

Мистър Бийн ще ни забавлява с маратон

Аз детето | 2022-04-08

Мистър Бийн ще ни забавлява с маратон

Анимационните приключения на обичания от всички Мистър Бийн показват на най-малките зрители това, което по-възрастните фенове на игралната версия с Роуън Аткинсън познават от години – трогателни истории на забавни приключения, радостни шеги и интересни персонажи. В анимационната поредица, освен самия Мистър Бийн и неговият приятел Теди, ще ни забавляват и хазяйката г-жа Уикет, приятелката на Бийн, Ирма Гоб и др.

Хари, училищният приятел на Мистър Бийн, също ще се появи в предстоящите епизоди от маратона. За съжаление, той има един недостатък – толкова много обича да яде лакомства, че не може да спре. Бийн няма да го има само за малко и когато се върне, съдържанието на хладилника му ще бъде изчезнало. Хари ще прибере всичките му хранителни продукти, но ще вземе и Теди. Дали Бийн ще успее да се справи с него? В друг епизод главният герой ще прекарва време с любимата си Ирма. Те ще седнат да гледат телевизия, но телевизорът ще се развали и Бийн ще търси начин да си купи нов. Както винаги, Теди ще му помогне.

Премиерата на маратона „Най-добрите приятели по Boomerang“ е на 14 април от 12.00 ч. А предаването ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град