Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Динозаврите отново ще владеят Земята в „Джурасик свят: господство“ само в кината от 10 юни

Динозаврите отново ще владеят Земята в „Джурасик свят: господство“ само в кината от 10 юни

Аз детето | 2022-04-30

Динозаврите отново ще владеят Земята в „Джурасик свят: господство“ само в кината от 10 юни

Това лято динозаврите отново ще владеят Земята. На 10 юни дългоочакваната грандиозна продукция „Джурасик свят: Господство“ ще ознаменува края на ерата Джурасик – края на историята, започната от Стивън Спилбърг през далечната 1993 г. с феномена „Джурасик парк“. Филмът ще отведе любителите на киното и на величествените мезозойски създания в нови, неизследвани от франчайза територии, и ще им предложи кинопреживяване с епични пропорции, достойно за най-големия екран.

Малка част от уникалната атмосфера на забележителното приключение разкрива новия експлозивен трейлър на филма, който предлага вълнуващ поглед към обичаните герои, редица нови и множество познати видове динозаври, изумителните специални ефекти и към оригиналните, изключително динамични и напрегнати екшън сцени.

„Джурасик свят: Господство“ за първи път ще обедини на екран младите звезди Крис Прат и Брайс Далас Хауърд с ветераните за франчайза Лора Дърн, Сам Нийл и Джеф Голдблум, които се завръщат в иконичните си роли на Ели Сатлър, Алан Грант и Иън Малкълм. Действието се развива четири години след разрушението на Исла Нублар и динозаврите вече живеят – и ловуват – наравно с хората навсякъде по света. Но възможно ли е това съвместно съществуване или създаденият баланс е твърде крехък? Изглежда, че Денят на Страшния съд настъпва и е време бъдещето на планетата да бъде решено! Но кой ще господства – човешките същества или динозаврите?

Начело на „Джурасик свят: Господство“ застава Колин Тревъроу, който режисира най-касовия филм от поредицата до момента – „Джурасик свят“. Тревъроу също така е и сценарист, наравно с Емили Кармайкъл („Огненият пръстен: Революция“). В ролите, освен Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Сам Нийл, Лора Дърн и Джеф Голдблум, влизат Джъстис Смит, Даниела Пинеда, Джейк Джонсън, Омар Си, Б. Д. Уонг, Изабела Сърмън, ДеУанда Уайз, Скот Хейз, Кембъл Скот, Дичън Лакман, Мамоду Ати и др. Продуценти са Франк Маршал и Патрик Кроули, а изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Александра Дербишир и Колин Тревъроу.

Изживяваме епичния завършек на ерата Джурасик с „Джурасик свят: Господство“ от 10 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Вижте още:
Откъде знаем как са изглеждали динозаврите, след като никой не ги е виждал?
10 страховито-интересни факта за Т-Рекс!
Трицератопс, тиранозавър, стегозавър – откъде динозаврите са получили тези сложни имена?Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град