Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Любимата ни „Кунг-фу панда“ се завръща, но този път в анимационна поредица

Любимата ни „Кунг-фу панда“ се завръща, но този път в анимационна поредица

Аз детето | 2022-04-27

Любимата ни „Кунг-фу панда“ се завръща, но този път в анимационна поредица

Стрийминг платформата Нетфликс подготвя съвместно с „Дриймуъркс“ анимационна поредица от света на „Кунг-фу панда“, в която главният герой По отново ще говори с гласа на комика и музикант Джак Блек.

В поредицата, озаглавена „Кунг-фу панда: Рицарят-дракон“, загадъчна двойка порове е „хвърлила око“ на колекция от четири мощни оръжия. По трябва да напусне дома си, за да се впусне в глобално търсене на изкупление и справедливост, в което му партнира странен английски рицар на име Скитащо острие.

Заедно тези двама несъвместими воини се впускат в епично приключение, за да намерят първи магическите оръжия и да спасят света от унищожение – и може би дори ще научат едно-две неща един от друг по пътя. Сериалът бележи завръщането на Джак Блек в ролята на По за първи път от шест години, когато на екран излезе анимацията „Кунг-фу панда 3“.

Комикът озвучаваше героя и в първите два филма от поредицата, които бяха пуснати през 2008 и 2011 г. Общо трите анимационни филма са събрали над 1,8 милиарда долара в световния боксофис.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град