Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | 6-годишният гайдар Стефан Иванов продължава към финала на „България търси талант“

6-годишният гайдар Стефан Иванов продължава към финала на „България търси талант“

Аз детето | 2022-05-09

6-годишният  гайдар Стефан Иванов продължава към финала на  „България търси талант“

Победителите в последния, трети полуфинал в „България търси талант“ са – 6-годишният Стефан Иванов и неговата гайда и Военен университет „Васил Левски“ от гр. Велико Търново. Малкият Стефан омая зрителите на bTV с майсторско изпълнение на „Родопска китка“ и получи най-висок зрителски вот. Той се класира убедително за грандиозния финал на шоуто, който е следващата неделя, на живо, от 20:00 часа. Другият финалист са кадетите от Военен университет „Васил Левски“, които се представиха със зашеметяваща екстремна бойна демонстрация на ръкопашен бой. Те си оспорваха мястото с талантливата 13-годишна певица Магдалена Александрова. По регламент в този момент решаваща роля има журито, което подкрепи с 3:1 гласа младите курсанти.

И въпреки че не всички полуфиналисти продължиха напред, все още нищо не е приключило за тях, защото в момента тече играта „Спаси талант“. В нея зрителите могат да гласуват за своя фаворит, в рамките на 24 часа след края на неделния епизод, на сайта на шоуто. Участникът, който събере най-много гласове в своя подкрепа, ще бъде „спасен“ и ще се върне в надпреварата за голямата награда от 50 хиляди лева и титлата „Талант на България“.

Спасеният 12-и финалист ще стъпи директно на сцената на големия финал заедно с 5-имата, спечелили Златен бутон през сезона – Георги Станев, Симона Петрова, Стоян Йорданов – Чибо, Скейтинг Финикс дуо и La Campagnia Colonna. Там ще бъдат и финалистите от трите полуфинала – танцов състав към Читалище „Наука – 1901 г.“ гр. Ябланица, Дария Иванцова с дресура на кучета, група „Магия“, балет „Вега“, Стефан Иванов и Военен университет „Васил Левски“.

„Напълнихте ми душата! Това беше страхотно красиво и наистина впечатляващо шоу от най-висока класа!“, възкликна в края на последния полуфинал Катето Евро, която е с най-дълъг стаж в журито и трудно може да бъде изненадана.

Зрелищен, илюзионен спектакъл на StarBoy AYVON даде изключителен старт на третия полуфинал в неделя вечер. Интернет сензацията WES-P от Япония, абсолютно очаквано забавлява публиката от сърце, а Алекс Костов представи неземна, спираща дъха еквилибристика върху движещ се мотор в рок стил. Рокът властваше на сцената и в следващото свежо изпълнение на БАБС. БГ, а танцьорите от PROJECT 360 представиха ефектен танц, част от спектакъла им „Нина“. Уникален дублаж на анимация с пеене демонстрира талантливият Ангел Проданов, а взривоопасно хип-хоп изпълнение на танцьорите от VS Dance Kinds Crew раздвижи цялата зала. Много артистично се представиха и професионалистите от Джаз Бенд Добрич, а емоционалният фюжън белиденс на украинката Наташа Короткина, развълнува с разказ за бягството ѝ от войната. Стефан Иванов изпълни прекрасно „Родопска китка“ на гайда, а Магдалена Александрова (13 г.) „взриви“ публиката с мощно авторско рок парче и с подкрепата на група „Цироза“. С изключителна акробатика се представи и Мария Мончева от Пловдив, последва бойна демонстрация от Военен университет и удивителен финал с изпълнение от „Матрицата“ на бийтбокс от Иван Цачев – Бейзбро.

Грандиозният финал на осмият сезон на „България търси талант“ предстои следващата неделя от 20 ч.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град