новини детски

Начало | новини детски | Още една ледена пързалка отваря врати в София

Още една ледена пързалка отваря врати в София

Аз детето | 2021-11-29

Още една ледена пързалка отваря врати в София

Ледената пързалка в парк „Възраждане“ ще отвори врати на 30 ноември. Това е седмият сезон, в който магията на кънките ще посрещне любителите на зимните спортове в паркова среда, съобщиха от общинското дружество „Спортна София 2000“. Ледената пързалка е с площ от 800 кв. м и капацитет до 150 ползватели едновременно.

В изпълнение на социалната политика насочена към спорта в свободното време за деца и ученици, „Спортна София 2000“ е разработила различни възможности за ползване на пързалката. В делнични дни от понеделник до петък, сутрин от 08:30 – 09:30 часа, децата от детските градини, както и учениците ще ползват съоръжението безплатно. Допълнително за учениците, в сесиите от 10:00 до 17:30 часа пързалката ще работи с вход свободен. Ще се заплаща само за наем на кънки и на инструктор.

Пързалката предлага и възможности за начално обучение на деца и начинаещи в спортове като хокей на лед и фигурно пързаляне.

Цените за ползване на съоръжението са:

  • Вход – 8 лв. за сесия с времетраене от час и половина;
  • Наем кънки за час и половина – 6 лв.;
  • Инструктор за 30 минути – 6 лв.

Сесиите започват от 10 часа и са с продължителност по час и половина. Последната сесия започва в 20 часа. Работното време на пързалката в делничните дни е от 8:30 до 21:30 часа, а през почивните дни от 10:00 до 21:30 ч. Ледената пързалка работи при спазване на противоепидемичните мерки в София.

Photo by Kinsley Holl on Unsplash



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град