новини детски

Начало | новини детски | Az-deteto.bg и тази година ще помогне на Дядо Коледа по-лесно да получи вашите писма

Az-deteto.bg и тази година ще помогне на Дядо Коледа по-лесно да получи вашите писма

Аз детето | 2021-12-01

Az-deteto.bg и тази година ще помогне на Дядо Коледа по-лесно да получи вашите писма

Ето че и тази година почти измина и остава по-малко от месец до най-любимия ни празник Коледа! Отново ни очакват незабравими мигове с приятелите и най-вече със семейството, а за децата празникът е най-любим заради подаръците, които, сигурни сме, намисляте вече от цяла година. Знаейки колко много харесвате подаръците и как нямате търпение да дойде Коледа, решихме, че е време да ви съобщим радостната новина, че специалната пощенска кутия на Дядо Коледа отново работи. И тази година с радост ще приемаме интересните ви писма с желания за подаръци. След което с още по-голямо удоволствие ще ги предаваме на белобрадия старец, който от своя страна ще ги прочете и ще каже на джуджетата да започнат подготовката на подаръците, защото Коледа съвсем неусетно ще дойде. Затова намислете си подаръци, ако все още не сте го направили и започвайте да пишете писмата си до белобрадия старец. И разбира се очаквайте своя желан подарък на Коледа.

Имаме специално послание за вас и от добрите помощници на Дядо Коледа – джуджетата:

„Скъпи и прескъпи деца, нашите приятели от Az-deteto.bg вече отвориха виртуалната поща за коледни желания и ние с нетърпение очакваме писмата ви. Много искаме да разберем какви ли чудни и предизвикателни неща ще си пожелаете тази година. А и нямаме търпение да се захващаме вече за работа! Затова с радост очакваме писмата ви! И доскоро!“

Всяка година през коледната пощенска кутия в българския детски портал минават между 15 000 и 24 000 писма. Остава месец до Рождество Христово, но вече е време децата да пишат писмо до Дядо Коледа и не забравяйте, че тази година той ще отговори на всеки един от вас лично.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град