новини детски

Начало | новини детски | Ледена радост в София – пързалката отваря на 1 декември

Ледена радост в София – пързалката отваря на 1 декември

Аз детето | 2021-11-25

Ледена радост  в София – пързалката отваря на 1 декември

Ледена пързалка „Юнак“ отваря врати за посетители на 1 декември. Съоръжението в София е разположено на ледена площ от 1200 кв./м, съобщиха организаторите. От днес в мрежата на eventim.bg стартира онлайн продажбата на билети. Нова опция за предстоящия сезон е пакет от 12 посещения за клиенти със собствени кънки на промоционална цена от 99 лева. Това е и идеална възможност да направите подарък на близък човек, който обича ледените спортове.

Всеки делничен ден сесията, която започва в 10 часа ще бъде безплатна за деца до 7-годишна възраст. Входът за пързалката с кънки под наем е 12 лв. Вход със собствени кънки е 10 лв. Билет за 12 посещения, валиден от 1 декември 2021 до 1 февруари 2022 е на промоционална цена от 99 лева (без включен наем на кънки).

Наем на „пингвин“ е 10 лв. Урок с инструктор е на цена от 15 лв. През целия сезон на пързалката ще се организират множество развлекателни събития, кулинарни изкушения и открити уроци с известни български спортисти. Ледената пързалка „Юнак“ се намира до метростанция стадион „Васил Левски“. Тя е наследник на легендарната пързалка „Дружба“, която не беше отваряла врати от близо 30 години, преди през 2018 г. отново да заработи за посетители.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град