новини детски

Начало | новини детски | Чудесно е и децата да решават: Община Ардино се допитва до ученици за пространството на стария градски фонтан

Чудесно е и децата да решават: Община Ардино се допитва до ученици за пространството на стария градски фонтан

Аз детето | 2021-11-25

Чудесно е и децата да решават: Община Ардино се допитва до ученици за пространството на стария градски фонтан

Чрез обявен конкурс, общинското ръководство в Ардино се допитва до учениците от общината за идеи за освободеното пространство от стария фонтан в централния парк на града. В конкурса и в даването на идеи могат да се включат ученици от 4 до 12 клас.

Всяко дете може да даде идеята си с рисунка формат A4 направена в стил по избор от акварел, темперни бои, молив или пастели, с които да пресъздадат своето виждане за това в какво да се превърне теренът освободен от стария фонтан в централния парк на град Ардино. Освен рисунки децата могат да направят и чертежи, скици или да опишат идеята си в текст. Крайният срок за участие е 22 декември 2021 година.

Проектите можете да изпращате по всяко време на имейла на община Ардино ardino@abv.bg като към всеки проект трябва да бъдат добавени и заглавие, текст описващ мястото, история и смисъла на идеята, трите имена, телефон за връзка, училището в което учите.

След като жури разгледа всички идеи, тази, която спечели не само ще бъде реализирана, но и спечелилият първото място участник ще получи парична награда в размер на 300 лв., допълват от администрацията.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град