малък готвач

Начало | малък готвач | Няколко лесни и вкусни закуски, които да си направите между празничните дни

Няколко лесни и вкусни закуски, които да си направите между празничните дни

Аз детето | 2020-12-28

Няколко лесни и вкусни закуски, които да си направите между празничните дни

Противно на мнението на хората, дните между Коледа и Нова година са може би най-малко релаксиращите през цялата година. Не само се очаква да бъдете ранобудни, но се очаква да се радвате, че се будите рано, развълнувани дори. Обикновено има и очаквания за вкусна закуска. Специална закуска. Закуска, достойна за празник, макар че реално няма такъв. И когато вече всички сарми са изядени и не могат да ви кажат да закусвате с тях... Не са ли ви казвали така? Идваме ние с няколко вкусни и лесни рецепти, които можете да приготвите и самички и да изненадате семейството. Все пак мама трябва да си почине от цялото това готвене поне на закуска, нали?

Кексчета с извара

Вкусна и лесна рецепта и да, дори и тези от вас, които не обичат извара, ще ги харесат. Идеални за закуска! Как да ги приготвите можете да видите тук!

Яйчени хапки

Тези хапки са малки, вкусни и много лесни. Ще ви трябват само купа, форма за кексчета, бъркалка, а също яйца, брашно, малко сода, сол и червен пипер, както и някаква добавка. Ние обичаме да слагаме настърган кашкавал, зелен лук и шунка нарязана на купчета, но вие можете да прибавите каквото си искате! Рецептата е лесна, омесвате всичко в купата, после сипвате до половината на всяка формичка и печете на 200 градуса за около 30 минути. Това е! И хапвате с удоволствие.

Канелено рулце

Тази закуска определено не е типична за нас, по-скоро за Америка, а и ние сме свикнали предимно със солените закуски, но пък кой не обича нещо сладко. И да, сладката закуска също може да е полезна, пък и празници са все пак. Така че опитайте ето тази рецепта, лесна и много сладка!

Пица в тиган

Ако все пак ви се яде нещо солено, защо да не е пица? Пицата става за закуска, а с тази лесна рецепта ще си направите интересна пица в тиган от нулата. Опитайте, лесно е, а вкусът ще се хареса на всички.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град