покани

Начало | покани | Много игри и атракции за Деня на детето в Шумен

Много игри и атракции за Деня на детето в Шумен

Аз детето | 2016-05-27

Много игри и атракции за Деня на детето в Шумен

На 1 юни – Международния ден на детето, Община Шумен, Общинският детски комплекс, Общинският младежки дом и Ученическата спортна школа „Хан Крум“ организират за всички шуменски деца голям празник, който ще започне в 10.00 часа в Градската градина с концертна програма. Весели игри, клубове по интереси, богата музикално-танцова програма и много състезания включва програмата за Деня на детето.

„Ръководството на Община Шумен прави всичко възможно шуменските деца да изживеят едно незабравимо, интересно, вълнуващо и запомнящо се детство“, казват от местната администрация, цитирани от ДарикНюз.

Творческите занимания ще се проведат в центрове по интереси. В алеята на Градската градина малчуганите ще рисуват на асфалт с цветни тебешири. Децата ще могат сами да се включат в сцената на таланта и в приложните ателиета чрез изработка на апликации и аксесоари. Най-атрактивни ще бъдат художествената изработка от дърво и бодиарт, „Засади любимо цвете и се грижи за него!“ и пресцентър на клуб „Журналист“ към ОДК.

Спортните състезания ще бъдат слалом с ролери и велосипеди, крос, дартс, стрийтбол и теглене на кола от татковци. На площадката на СОУ„Сава Доброплодни“ ще се проведе футболен турнир за деца от 3 и 4 клас. И тази година ще има специална томбола, като наградите са много, а голямата награда е велосипед.

Имената на печелившите от томболата ще се теглят в 12.30 часа.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град