покани

Начало | покани | Рисувайте за удоволствие, рисувайте с Пловдив в инициативата „Да рисуваме заедно“

Рисувайте за удоволствие, рисувайте с Пловдив в инициативата „Да рисуваме заедно“

Аз детето | 2016-06-02

Рисувайте за удоволствие, рисувайте с Пловдив в инициативата „Да рисуваме заедно“

За 7-а поредна година град Пловдив повежда щафетата „Да рисуваме заедно“ съвместно с Община Пловдив дирекция „Спорт и младежки дейности“!

20 града ще видят Вашите рисунки и още хиляди в интернет.

Това е ден, в който всеки може да покаже на другите, че вярва в уменията си да създава красота, да споделя и да се чувства свободен, а това дава надежда за по-добро бъдеще.

В Пловдив инициативата ще се проведе в Цар Симеоновата градина до Пеещите фонтани. Датата е 04.06.2016 г. от 10:30 до 12:30 часа.

"Идеята е да се съберем и да рисуваме заедно, за да създадем импровизирана изложба веднага, а после тя да пътува и в другите градове. Темата е посветена на „60 години Република България в ЮНЕСКО“.

Доброволците от ЦРД /част от НАРД/ към РНБ „Иван Вазов“ и „Лео клуб – Пловдив“ ще Ви посрещнат в 10:30 ч. до Пеещите фонтани в „Цар Симеоновата градина“. Ще Ви почерпят с лакомства и ще поиграем с фризбита. Г-н Георги Титюков – зам.-кмет „Спорт, младежки дейности и социална политика“ и г-н Петър Зехтински – директор дирекция „Спорт и младежки дейности“ на Община Пловдив ще връчат награди на всички участници в импровизираната изложба от 12:30 ч.“ – това казва Мария Петрова, ръководител на събитието.

През първата – 2010 г. се включиха 5 града, през 2013 г. – 15 града (с 33 групи в тях), а през 2016 г. организаторите очакват още по-голям интерес.

Идеята на Международната инициатива е да се създадат 1 000 000 рисунки за един ден.

За всички, които обичат да рисуват входът е свободен!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град