покани

Начало | покани | Детски „Маратон на приятелството“ ще се проведе в Плевен

Детски „Маратон на приятелството“ ще се проведе в Плевен

Аз детето | 2016-05-20

Детски „Маратон на приятелството“ ще се проведе в Плевен

За първи път тази година по време на „Третия маратон на приятелството“ в Плевен, на 22 май ще се проведе и детски маратон. Малките участници ще имат възможност да усетят духа на спорта, да проявят състезателен характер и да се забавляват. Победителите ще бъдат наградени на официалната стълбичка като истински шампиони, информират от пресцентъра на Община Плевен, цитирани от ДарикНюз.

Старт и финал на състезанието е Пеещият фонтан в началото на Градската градина. Участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи – деца до 6 години, които ще правят една обиколка на разстоянието между фонтана и оркестрината, а от 7 до 10 години ще направят две обиколки на същото разстояние.

В 10 часа в неделя стартират децата до 6 години, а в 10.15 – децата от 7 до 10 години. Награждаването на първите 3 момчета и момичета във всяка възрастова група е от 10.30 часа. Участието е безплатно. Децата ще бягат сами, без родители, а включилите се ще получат подарък. Всички желаещи трябва да вземат състезателните си номера в деня на маратона, 22 май (неделя), от 9 до 9:50 ч. от офиса на маратона в Центъра за работа с деца в началото на Градската градина.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град