любими герои

Начало | любими герои | Кой герой от „Сами вкъщи 2“ трябва да бъде твоят домашен любимец? – забавния тест реши и истината разкрий

Кой герой от „Сами вкъщи 2“ трябва да бъде твоят домашен любимец? – забавния тест реши и истината разкрий

Аз детето | 2019-06-21

Кой герой от „Сами вкъщи 2“ трябва да бъде твоят домашен любимец? – забавния тест реши и истината разкрий

Вече всички видяхме колко богат може да бъде неподозираният емоционален живот на нашите любимци! Или поне се надяваме, че сте, защото втората част на култовата анимация за домашните любимци вече отдавна направи своя дебют. Този път освен със старите муцуни се срещнахме и с няколко нови и интересни герои и се впуснахме в едно вълнуващо и голямо спасяване. Но повече ще разберете ако гледате филма, защото сега сме се събрали за друго. По-точно за един интересен тест, който можете да направите и дори и без да сте запознати с филма всъщност, но не се съмняваме, че има такива. Сигурно като всяко дете и вие искате да имате домашен любимец! Или пък вече имате такъв и искате и друг. Е ние ви обещаваме, че като решите теста ще получите уникален домашен любимец. Вярно – ще е само на картинка и ще е герой от филма, но какво пък, ще е забавно, а и може един ден да стане реалност – кой знае.

Знаете как да решавате нашите тестове. Отговаряте на въпроса с най-верния за вас отговор и запомняте буквата за всеки отговор и колкото най-много имате тя е вашият резултат!

1. Кой от изброените цветове харесваш най-много?
а. син
б. бял
в. жълт
г. зелен
д. червен
ж. оранжев
з. розов
и. черен

2. Кой плод от изброените ти харесва най-много?
а. ягода
б. банан
в. ябълка
г. круша
д. портокал
е. грозде
ж. ананас
з. мандарина
и. диня

3. Ако твоят най-добър приятел беше животно, какво щеше да е?
а. пчела
б. котка
в. куче
г. папагал
д. хамстер
е. заек
ж. риба
з. таралеж
и. мравка

4. Ако ти беше животно щеше да си?
а. пчела
б. котка
в. куче
г. папагал
д. хамстер
е. мравка
ж. заек
з. риба
и. таралеж

5. Кое според теб е най-доброто ти качество?
а. умен съм
б. добър съм
в. смел съм
г. красив съм
д. самостоятелен съм
е. лесно се сприятелявам
ж. обичам да помагам
з. забавен съм
и. не се притеснявам от нищо

Сега е време и за резултати! Да, трябваха ни само пет въпроса, за да познаем резултата. А ето го и него!

Ако имате най-много „А“, то за вас е точно Рустър! Рустър е точно като вас – смел и невероятно умен. Той ще ви защитава от всичко и ще ви обича много, точно както и вие ще обичате него. Само не забравяйте, че за Рустър най-важни са паничката му с вода и достойнството. Ако им посегнете... нещата няма да завършат добре. За всичко друго – имайте доверие на Рустър – най-вярното и страхотно куче.

Ако имате най-много „Б“ Гиджет ви очаква. Гиджет е наистина странно и необикновено куче. Тя е доста енергична, така че ще трябва често да я извеждате на разходка, но пък вие също обичате да излизате, нали? Само че не очаквайте от Гиджет да тича и да гони пръчка. О, не, тя ще очаква от вас да се разхождате бавно и полека, за да покаже новата си прическа или нещо подобно. Но пък ако имате за нея необичайно приключение като да се превърне в котка... дайте го насам.

Ако имате най-много „В“ Снежко или извинете капитан Снежко ви очаква! Той е най-невероятното зайче за което може да си мечтае всяко дете. Все пак, кога друг път сте виждали зайче, което да обича костюмите и да ги облича с удоволствие. Освен това Снежко е много, много смел и почти самостоятелен, което го прави идеалния домашен любимец.

Ако имате най-много „Г“ кажете добре дошъл на Макс – най-прекрасното куче. Макс може и понякога да е малко странен, но ще ви обича безкрайно много и винаги ще е до вас, във всеки един момент. Той е готов да помогне както на вас, така и на приятелчетата ви. Какво повече да искаш от един домашен любимец.

Ако имате най-мно го „Д“ – време е да посрещнете Ху! Не знаем дали го искате, но той си е ваш. Изглежда доста страшен, най-вече защото е тигър, но всъщност е много мило животинче. Най-много да иска да легне на леглото ви и да го счупи, ама това е просто защото иска да е част от вашия живот. Приемете го!

Ако имате най-много „Е“ – кучето за вас е Дейзи! И не се лъжете от момичешкото име или излъчване – Дейзи е наистина опасно куче и обича приключенията, затова смело напред – само това можем да кажем.

Ако имате най-много „Ж“ – пригответе се за много скачане, игри и малко глуповати дейности с Дюк. Той може и да изглежда като голямо и страшно куче, но всъщност е най-големият добряк на света и единственото, което ще ви донесе като ваш домашен любимец е много смях и веселие.

Обичате ли да ставате рано и по график и да сте нещо като прислуга – не? Жалко, защото, ако имате най-много „З“, и котката Клои се появи в живота ви – ще ви се наложи. Тя е наистина мързелива и има нужда от специална храна – тази, която е най-вкусна. В замяна на това обаче ще ви дава много „ценни“ съвети, а ако ѝ дадете малко котешко биле – ще видите колко забавна и откачена може да бъде. Стига да не се дразните от звуците, които не знае, че може да издава и ще ги опита всичките.

Ако имате най-много „И“ във вашия дом пък ще влезе Бъз Бъз! За съжаление той няма да прави нищо, защото е просто играчка, но пък и вие не сте много-много по грижите за друго същество, нали. Понякога самите вие забравяте да хапнете, та какво остава да нахраните Бъз Бъз. За щастие той обаче няма нужда да яде, не цапа и винаги ще си е там, където сте го оставили. Стига да не го отвлекат котки, което е много възможно.

Е, сега остава да кажете доволни ли сте от новия си домашен любимец или искахте някой друг?



Коментари
1 коментар

Сани , 9 г.,

Публикувано на 28.06.2020

Аз съм Макс

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град