любими герои

Начало | любими герои | Биби – най-новата звезда на Brawl Stars и как най-добре да играем с нея

Биби – най-новата звезда на Brawl Stars и как най-добре да играем с нея

Аз детето | 2019-07-22

Биби – най-новата звезда на Brawl Stars и как най-добре да играем с нея

Няма да ви питаме дали знаете кой или какво е Биби и още по-малко какво е Brawl Stars, защото сме сигурни, че знаете и че дори сте фенове. Какво говорим, та вече толкова пъти виждаме възрастни хора в градския транспорт да играят развълнувано и да крещят удари го, вземи джемовете или падна ми се Спайк най-после. Така че как пък вие няма да си играете понякога на Brawl Stars. Играта е все още нова и все още интересна. Да не говорим колко интересни са модовете ѝ или пък това да играеш с друг в отбор или срещу него от целия свят. И докато едни играят просто за удоволствие (или понякога голямо напрежение), то други стават истински професионалисти. Но за да си такъв не просто трябва да се кефиш на различните герои, а да знаеш и техните силни и слаби страни и как най-добре да се биеш с тях. С една дума да имаш стратегия! Това се отнася за всички. И за най-новият Brawler на име Биби.

Тя има бухалка, тя има дъвка и прави устойчив и поразяващ противниците балон, но ако не знаеш точно как да използваш тези неща по най-добрия начин е напълно безполезна. Затова сега за всички фенове предлагаме няколко добри и изпитани стратегии с Биби.

На първо място запомнете, че истинската сила на Биби е нейният поразяващ удар с бухалка, но когато зареди своя Home Run bar, сещате се, онзи жълт правоъгълник. Тогава тя може да порази всеки и да направи още куп бели като например да отдалечи Siege Bot от вашата база, да отдалечи Роза или Ел Примо от вашия съотборник и да изтика някой съперник в облака с с отрова в Showdown. За да имате обаче тази супер сила трябва да я заредите. Как ли? Много просто – атакувайте противниците, удряйте ги с бухалката, дори и с риск за живота ви. Ако естествено не сте взели всичките джемове. Като сме на тази тема запомнете, че Биби не е добра за събиране на джемове. Тя е по-скоро да защитава този, който ги събира или да има съотборник, който да ходи след вас и да събере тези на противника, когато го нокаутирате ако играете Gem Grab.

При Showdown мощността на Биби с бухалката е полезна за придвижване по картата. С допълнителните движения, тя ще може да се придвижва по-бързо, позиционирайки се в скритите точки – най-вече в храстите, чакаща за засада и един непоколебим удар по неподозиращи врагове, които се приближават прекалено много!

При Heist най-добре ще бъде да охранявате сейфа, докато не активирате суперсилата на Биби или иначе казано големия балон от дъвка. След това се приближавате към противниковия сейф и го пускате там. Сигурно вече знаете, че той отскача няколко пъти от стените преди да се спука и ако го пуснете в малкото пространство около сейфа той ще го удари множество пъти и като нищо това ще е достатъчно вашият отбор да победи.

При Bounty Биби може да се използва, за да отдели враговете от останалите членове на отбора ви и да удря непрекъснато, докато другите са зад нея и стрелят. Лесни точки!

Вие имате ли интересни и успешни стратегии с Биби? Споделете с нас в коментарите!Коментари
6 коментара

ПЕТЯ Чуканова , ,

Публикувано на 02.11.2019

Много яко аз имам всички герои и техните скинове включително леджендърите и Емз аз съм 10 хиляди купи. И също имам Леон защото вчеера си купих за 80 джема мега бокс.И бих казала че Франк е много силен на Brawl Ball и знам от опит.

ГОРАН , ,

Публикувано на 25.11.2019

Сам спечелих много герои, но много бих искал да спечеля леджендъри герои

Сани , 9 г.,

Публикувано на 28.06.2020

Не разбирам и една думичка на кой език говорите

Преслав Памуков , 10 г.,

Публикувано на 13.11.2020

Искам биби

Даниел , ,

Публикувано на 02.01.2021

Изкам джемове

Мартин , 10 г.,

Публикувано на 13.03.2021

1000 гемс *

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град