любими герои

Начало | любими герои | Опознайте най-новата Дисни принцеса Хали Бейли, която ще накара „Малката русалка“ да оживее

Опознайте най-новата Дисни принцеса Хали Бейли, която ще накара „Малката русалка“ да оживее

Аз детето | 2019-07-25

Опознайте най-новата Дисни принцеса Хали Бейли, която ще накара „Малката русалка“ да оживее

Преди известно време Дисни обяви, че любимата на поколения момиченца (а дори и момченца) „Малката русалка“ също ще изплува от рисувания свят, за да оживее в нов приказен филм с истински актьори на големия екран. При това вече знаем и коя ще бъде новата „малка русалка. Това е младата актриса и певица Хали Бейли. И докато милиони деца, най-вече фенове на кавърите на любими песни в YouTube я познават, време е и ние да отделим малко внимание на бъдещата русалка!

Коя точно е Хали Бейли?

Много от вас може би я познават като половината от дуото певици Chloe x Halle, които станаха известни с песните си в YouTube. Хали и по-голямата ѝ сестра Клои всъщност отдавна са известни, след като още преди години Бионсе останала очарована от изпълнението на песента ѝ „Pretty Hurts“ от двете сестри и самата изпълнителка кара лейбъла си Parkwood Entertainment да подпишат договор с тях. Да не говорим, че ги взима и на своето турне, за да го откриват и да я заместват на сцената, докато за кратко си почива. Това само доказва, че бъдещата русалка отдавна вече е показала таланта си.

Въпреки че може да изглеждат като еднодневки, Хали и Клои, които са родом от Атланта, щата Джорджия, публикуват песни от 2008 г. насам, когато Хали е едва на осем години, а Клои е на десет. Някои от техните по-популярни видеоклипове включват кавъри на „Diamonds“ на Риана, „All of Me“ от Джон Леджънт и „“Say Something“ на Great Big World и Кристина Агилера. Тъй като през последните няколко години печелят голяма известност, сестрите дори са поканени да изпеят американския химн на шоуто „Super Bowl Halftime Show“ през февруари 2019 г., което е голяма чест. И са номинирани за две награди „Грами“. За съжаление те не спечелиха, но бяха номинирани в категориите „Най-добър нов изпълнител“ и „Най-добър градски съвременен албум“ за оригиналния си албум „The Kids Are Alright“.

Но актриса ли е Хали?

Определено! Заедно със сестра си участва в популярно американско телевизионно шоу, което има цели 3 сезона. Освен това често е участвала в театрални постановки и дори веднъж е играла на Бродуей. Там канят само най-талантливите изпълнители.

Малко и за „Малката русалка“

Филмът все още няма дата на излизане, но ще бъде режисиран от Роб Маршал. Той е известен с това, че режисира филмови мюзикъли като „Чикаго“, „В горите“ и „Мери Попинз“. И макар че има толкова опит и талант, имаше много противоречия и критики за избора на 19-годишната Хали за ролята на Ариел. Най-вече, защото тя нямала същия цвят на косата или кожата като героинята в анимационния филм. Ние пък сме много развълнувани да видим някой толкова талантлив като Хали Бейли в ролята и смятаме, че тя ще се справи отлично с ролята. Тук изобщо не става въпрос за това как Ариел ще изглежда, а за улавяне на любопитния и приключенски дух на русалката!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град