любими герои

Начало | любими герои | Хайде отново да гледаме „Анджело е върхът“!

Хайде отново да гледаме „Анджело е върхът“!

Аз детето | 2019-08-08

Хайде отново да гледаме „Анджело е върхът“!

Днес ще си говорим за Анджело и неговите приятели Лола и Шърууд. Да! Защо пък не? Знаем, че това детско е малко старо, с първи епизод излязъл преди 9 години и знаем, че най-вероятно също като нас сте гледали сериите по 10 или 100 пъти, но това не пречи отново да им хвърлите едно око. Все пак кой не харесва Анджело, 11-годишното момче, което винаги има някаква стратегия за решаването на сериозен житейски проблем като избягване на контролно по математика, хапването на повече от едно вкусно кексче или как да предредиш всички на опашката за новата атракция в увеселителния парк. Е, вярно е, че в повечето случаи плановете са му пълен провал и по-скоро навличат още куп неприятности, вместо просто да изчака като нормалните хора, но Анджело винаги си остава върхът!

Анджело без план? Немислимо. Разбира се, той има обичайните препятствия братя и сестри, родители и училищни правила. Той няма никакви суперсили, на които да разчита, само на акъла си. Основните оръжия в арсенала му са умно планиране, непочтително отношение, бунтарски характер, оптимизъм и най-вече харизма. Комбинирайте тези черти с двамата му най-добри приятели – Шърууд, кралят на логистиката и Лола, чийто собствен ентусиазъм може дори да е по-голям от този на Анджело и имате печелившо трио. Със знаеща усмивка и извита вежда, Анджело може да ви покаже начина как да постигнете точно това, което искате. Ако знаете какво е добре за вас, по-добре послушайте внимателно... или по-скоро го гледайте отново. И ако всичко това не ви е достатъчно ето още няколко причини да си пуснете някой и друг епизод от любимото детско.

Забавно е

Все пак това е основната цел заради която изобщо гледаме нещо, нали? Искаме да се забавляваме! А няма кой да ви разсмее повече и да ви осигури няколко забавни мига освен Анджело и компания. Дали ще измисля нова рецепта за кексчета или ще се опитва да си купи най-новата електронна игра, а защо не и да прави кастинг за нови приятели, докато истинските са на почивка извън града. Анджело винаги ще намери начин или по-скоро план да ви спука от смях.

Героите са чудесни

Колко пъти ви се е струвало, че децата във филмите всъщност не са деца или по-точно не се държат като такива? Защото на нас ни се случва доста често, дори и в анимациите. Вярно, че все пак героите трябва да са по-различни от децата, които можем да гледаме у дома на живо, но все пак... достоверността е важна. И при Анджело я има. Знаете ли защо ви е толкова смешен? Веднага ще ви кажем, заради интересните и пълнокръвни герои – те правят точно това, което вие бихте направили или поне си помислили и се държат точно като вас. Това е причината филмчето да е толкова хубаво!

Случките са обикновено-интересни и интересно-обикновени

Всеки епизод от „Анджело е върхът“ ви разказва нов план и нова история. Независимо дали Лола, Шърууд и Анджело ще участват в състезание по въздушна китара, ще правят палачинки или ще се опитат да не спят цяла нощ – случките в епизодите винаги изглеждат обикновени на пръв поглед, но още с първите секунди на всяка серия стават интересни и вълнуващи. Кой да предположи, че ще се вълнуваме, когато гледаме как група деца ядат кексчета!

Сега какво още чакате, пускайте си „Анджело е върхът“ и се позабавлявайте!



Коментари
2 коментара

Марина , 23 г.,

Публикувано на 17.04.2020

Най много ме кефи анджело

Сани , 9 г.,

Публикувано на 28.06.2020

Любимия ми сериал по Cartoon Network и харесвам най-много Лола

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град