любими герои

Начало | любими герои | Кучето Макс: домашният любимец, което всяко дете би искало да има

Кучето Макс: домашният любимец, което всяко дете би искало да има

Аз детето | 2019-06-04

Кучето Макс: домашният любимец, което всяко дете би искало да има

Да си имаш куче е мечта на всяко дете, че и почти на всеки възрастен. Кучетата са забавни, интересни и с тях можеш да правиш хиляди неща. Неслучайно ги наричат „най-добрият приятел на човека“. С тях можеш да тичаш в парка, да се разхождаш в квартала и дори да си играеш вкъщи. Много кучета обичат да ти носят различните си играчки и дори да те докосват по ръката с влажното си носле и настоятелно да те молят да си играеш с тях и новата им играчка. Обожават да лягат и ти да ги чешеш по коремчето. Това са само няколко от причините, поради които те са толкова забавни и всяко дете иска да има един такъв четириног приятел. Има обаче едно конкретно куче, което всеки иска да има!

То се казва Макс и много прилича на джак ръсел териер. С красивата си кафява и бяла козина и игривия си нрав, той дори стана звезда в един филм, който доби толкова много популярност и толкова се хареса на всички, че си заслужи продължение, още преди да бъде излъчен в доста страни. Вече сигурно и вие се досещате за кой точно Макс говорим. Доста кучета по света се казват Макс и още толкова много са кафяв и бял джак ръсел, обаче нито едно не е като нашия Макс. Той ни стана любимец още от първия път, в който го видяхме, а като се има предвид, че това беше на картинка си е доста впечатляващо.

Макс изглеждаше весел и жизнерадостен, а след това открихме, че е и много повече. Макс направо боготвори стопанката си Кейти и има защо. Тя му е дала шанс за живот, който без нея едва ли е щял да има. Кейти намира това необикновено куче в кашон на улицата и оттогава двамата са неразделни, а необикновеният живот на Макс започва на макс. ;-) Той се запознава с новите си приятели Мел и Бъди, с които си... говори, да, говори по цял ден, докато чака любимият му човек да се завърне вкъщи. Животът му е прекрасен, докато един ден Кейти не довежда още едно куче, огромно куче, което кръщава Дюк. Дюк също е доста любвеобилен, но и обсебващ.

Дюк обсебва леглото на Макс, прави доста бели и най-лошото – обсебва любовта на Кейти. Това нашият приятел не може да преживее. Той прави доста бели, за които обвинява новия си съквартирант и така най-накрая си навлича гнева му. А Дюк е по-опасен, отколкото всички си мислят. След всякакви бели и номера двамата заедно се озовават в центъра на Ню Йорк, който за две кучета е доста голям, страшен и дори опасен град. А най-лошото е, че трябва да се приберат у дома преди вечеря.

Дали успяват и какви невероятни и опасни приключения изживяват, ще разберете ако гледате филма „Сами вкъщи“! Разбира се, че и ние можем да ви разкрием, но мислим, че ви разказахме достатъчно, освен това, нищо такова няма как да се опише с думи и да е същото. Накрая само ще ви кажем, че сме сигурни, че ще се съгласите с нас, че Макс е обикновено куче, с необикновен живот и домашен любимец, който всяко дете иска, нали така?Коментари
4 коментара

Галя Калинова, 11 г.,

Публикувано на 18.10.2016

Много хубава приказка

Йоана Богомилова, 9 г.,

Публикувано на 12.01.2017

На мен много ми харесва този филм!

Ивайла Христова, 10 г.,

Публикувано на 23.06.2017

САМО ТРИ ДУМИ-филма е супер!

Бела и конете , ,

Публикувано на 09.07.2021

Кучета-не, коне-даааааа!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град