Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Как да отключите Тимон и Пумба в Disney Dreamlight Valley

Как да отключите Тимон и Пумба в Disney Dreamlight Valley

Аз детето | 2024-10-16

Как да отключите Тимон и Пумба в Disney Dreamlight Valley

Отключването на Timon and Pumbaa в Disney Dreamlight Valley е малко объркващо, ако сте нов в долината, но ако сте играли известно време, това ще отнеме значително по-малко работа. Преди да започнете да решавате задачата да посрещнете Тимон и Пумба във вашата долина, ще трябва да имате отключено царство на Цар Лъв и Симба и Нала вече да обикалят наоколо. Отключването на царството Lion King от Dream Castle ще ви върне 10 000 Dreamlight. Но си заслужава, тъй като можете да поканите четирима герои от тази една врата сега, когато имаме Тимон и Пумба. Преди да отключите Timon и Pumbaa, трябва да имате ниво 10 приятелство със Simba и да завършите всички негови куестове. След като направите това, трябва да можете да активирате мисия, наречена „Намиране на стари приятели“, която е началото на мисията за намиране на Тимон и Пумба. Има три куеста, които трябва да изпълните за Тимон и Пумба, така че предстои доста работа. За щастие, разбрахме какво трябва да направите, за да улесните процеса.

Има три куеста, които ще трябва да изпълните, преди да можете да отключите Тимон и Пумба, за да ги поканите обратно във вашата долина. За щастие, повечето от тези мисии могат да бъдат изпълнени, докато сте в царството на Цар Лъв, така че няма да е необходимо постоянно да напускате и да се връщате.

За да започнете мисията да поканите Тимон и Пумба във вашата долина, се насочете към царството на Цар Лъв в Замъка на мечтите. След като влезете, намерете Timon и Pumbaa и говорете с тях. Те ще ви уведомят, че сте твърде стресирани и имате нужда от уроци по Хакуна Матата, преди да могат да отидат във вашата долина. След като сте имали това смиряващо взаимодействие, ще ви трябва маса за изработка. Можете да намерите всички материали в царството на Цар Лъв, което премахва стреса от необходимостта да се върнете в долината (всъщност Хакуна Матата). Ще трябва да намерите следните материали, за да завършите тази част от мисията:

  • 4 камъка в джунглата
  • 4 червени листа от джунглата
  • 4 Jungle Wood

След като съберете това, използвайте занаятчийската станция, за да създадете лъвска грива, използвайки 4-те червени листа от джунглата, които събрахте по-рано. Оборудвайте това и говорете отново с Timon и Pumbaa. Те ще ви кажат да извадите корона от реката под дървения мост и ще ви помолят да изработите празен флакон. Можете да направите това на пейката за занаяти, като използвате пясък и въглища. След като вземете тези предмети, ще трябва да поставите короната върху чупливата скала близо до жезъла на Рафики в горната част на джунглата и да я разбиете с кирката си. След това ще трябва да хвърлите празния флакон във водата (след като изкрещите притесненията си в него) и да се върнете към лагера. Използването на лопатата ви върху „леглата“ ще ви позволи да спите, което трябва да направите, за да завършите тази мисия и да започнете следващия етап.

След като се събудите от предишното търсене, говорете с Пумба, за да започнете Relax! Мисия. Ще трябва да изработите хамак. Отново ще можете да намерите всички предмети, необходими за този занаят в Цар Лъв. Ето какво ви трябва, за да направите хамак:

  • 6 лози в джунглата
  • 2 Сок от палмово дърво

Когато съберете всичко, изработете хамак в занаятчийската станция и се върнете в Пумба. Той предлага да опитате хамака на три различни места в джунглата, за да сте сигурни, че сте намерили оптималното място за дрямка. Те са маркирани с лехи от яркозелени листа на земята, но ако не знаете къде да ги намерите, отидете на тези места:

  • До реката
  • До лагера
  • До оазиса

Когато опитате всички тези места, върнете се в Pumbaa и се отпуснете в любимото си място за дрямка. Когато се събудите, той ще ви помоли да напоите три засъхнали петна от кал с вашата кралска лейка пред лагера, за да можете и двамата да играете. Но играта повишава апетита и Пумба ще ви помоли да хванете три плаващи светулки от същите места, изброени по-горе. Ще трябва да ги използвате, за да приготвите печени светулки от джунглата и след това да ги снимате. След като приключите, отидете да спите, за да приключите тази част от мисията и да преминете към последната част.

Третото и последно търсене започва с разговор с Timon. Той е много паникьосан, след като се събужда и открива липсата на Пумба, и пита дали можете и двамата да го потърсите. Отидете до оазиса, където влизате в царството на Цар Лъв, и ще намерите задната част на Пумба, стърчаща от дънер. Направете снимка и говорете с Тимон, който ще ви помоли да съберете селекция от личинки, за да направите маслена смес, за да помогнете на Пумба да излезе от дънера.

Край реката има три чупливи скали, които ще трябва да разбиете с кралската си кирка, за да вземете всички личинки, от които се нуждаете. Говорете с Timon, след като сте ги събрали, за да получите рецептата за две различни масла от буболечки. Сгответе ги на зелената печка до реката. Комбинирайте двете масла, за да създадете Super Slippery Bug Oil и дайте това на Тимон. Той ще бъде смесен с вашата кралска лейка, която след това ще трябва да използвате върху Pumbaa в дневника. За съжаление, това няма да проработи и ще трябва да намерите друг начин да го измъкнете.

Върнете се в долината, за да говорите с Гуфи за съвет и той ще ви даде буталото си, за да ви помогне. Буталото само по себе си няма да е достатъчно и Гуфи ще ви каже да съберете малко материали, за да го направите малко по-здраво. След това ще трябва да съберете следните материали:

  • 10 железни слитъка
  • 10 Въже
  • 5 Турмалин
  • 5 Твърда дървесина

След като ги съберете, изработете подсилено бутало в занаятчийска станция и се върнете при Пумба. Ще можете да използвате това, за да го извадите от дънера най-накрая. След това ще бъдете поканен обратно в лагера, за да подремнете с Тимон и Пумба, преди най-накрая да можете да ги поканите във вашата долина.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град