Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Филм-концерт, комедия, музикален спектакъл и още в новогодишната програма на Bulgaria ON AIR

Филм-концерт, комедия, музикален спектакъл и още в новогодишната програма на Bulgaria ON AIR

Аз детето | 2021-12-30

Филм-концерт, комедия, музикален спектакъл и още в новогодишната програма на Bulgaria ON AIR

Една динамична, предизвикателна и пълна с изненади година е към края си. В навечерието на новата 2022 г., Bulgaria ON AIR е подготвила за зрителите в ефира специална новогодишна празнична програма с много музика, комични истории и забавление за още по-доброто настроение и изпращането на отминалата година с усмивка.

Какви „Непредвидени събития“ очакват пътниците в последния за годината влак от Барселона до Мадрид, когато неочаквано се налага превозното средство да спре насред нищото, а времето навън е повече от опасно, заради голяма снежна буря? Зрителите на Bulgaria ON AIR ще разберат на 31 декември от 19:30 часа със завладяващата испанска комедия, в която предстои сблъсък на характери, светоглед и житейски истории.

Музиката ще завладее ефира на националната телевизия точно в 21:10 часа, когато ще започне вдъхновяващият спектакъл по стихове на Александър Петров „Рок поезия“. Минути преди настъпването на новата 2022 година, от 23:15 часа ще се излъчи филм-концертът „ФОРИНЪР на 40. Преди и сега“, който ще продължи да весели почитателите на пленяващата рок музика веднага след официалното новогодишно обръщение на президента на Република България Румен Радев.

Специалната новогодишна програма на Bulgaria ON AIR ще продължи да весели зрителите в ефира с грандиозния концерт „20 години Мери Бойс Бенд“ от 01:00 часа, в който ще звучат любими музикални хитове на групата.

С много вдъхновение, надежда за една по-добра година и празничното настроение ще продължи специалната новогодишна програма в ефира на Bulgaria ON AIR и на 1 януари, когато от 20:30 часа ще започне концертът „Представи си“ с едни от най-популярните песни на обичания български изпълнител Веселин Маринов.

Точно в 22:50 часа едни от най-обичаните песни на Михаела Филева ще завладеят зрителите в ефира, когато телевизията ще излъчи първия самостоятелен концерт на певицата от зала 1 на НДК.

Не пропускайте новогодишната празнична програма и се забавлявайте с ефира на Bulgaria ON AIR – на 31 декември и на 1 януари.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град