Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Култовият син таралеж Соник и откаченият доктор Роботник се завръщат за приключение от ново измерение

Култовият син таралеж Соник и откаченият доктор Роботник се завръщат за приключение от ново измерение

Аз детето | 2021-12-10

Култовият син таралеж Соник и откаченият доктор Роботник  се завръщат за приключение от  ново измерение

Този април, само в кината, ни очаква забавление на следващо ниво. След свръхзвуковия световен финансов и културен успех на „Соник: Филмът,“ култовият син таралеж от популярната серия игри на SEGA се завръща за киноприключение от ново измерение със „Соник: Филмът 2“. Съдбата на света отново е в ръцете на Соник, но този път той няма да е сам.

След като се установява трайно в Грийн Хилс, Соник е нетърпелив да докаже, че именно той е героят, от който светът се нуждае, но е доста пренавит и често забърква още по-големи бъркотии. Един ден обаче, светът се оказва в остра нужда от неговите суперсили. Доктор Роботник успява да избяга от планетата, на която е заточен и се завръща на Земята с чисто нов убийствен мустак и с нов зъл партньор – ехидната Нъкълс, с когото търсят гигантски смарагд, притежаващ силата да унищожи цели цивилизации. За да попречи на Роботник да осъществи пъкления си план, Соник се впуска в надпревара с времето, но дори и неговата свръхскорост може да се окаже недостатъчна. На помощ на устатия таралеж се притичва не кой да е, а любимата на милиони фенове двуопашата лисица Тейлс и двамата се отправят на разтърсващо приключение в търсене на могъщия камък преди да е станало твърде късно.

Ще успеят ли Соник и Тейлс да спасят Земята или този път планът на Роботник ще се окаже безупречен? Ще може ли Соник да порасне и най-накрая да се превърне в героя, за който мечтае? Отговорите ще открием само в кината с развлекателния, динамичен и изпълнен с много хумор и експлозивен екшън „Соник: Филмът 2.“ Прогнозата вещае стопроцентова вероятност за незабравимо филмово изживяване.

Затягайте коланите, защото се отправяме на шеметното приключение от 1 април само в кината, дублиран и субтитриран.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град