Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Том и Джери в Ню Йорк“ с нови епизоди

„Том и Джери в Ню Йорк“ с нови епизоди

Аз детето | 2022-02-07

„Том и Джери в Ню Йорк“ с нови епизоди

Кои са най-известните квартали на Ню Йорк? Един от тях е Манхатън. Квартал за сбъдване на мечти, работно място на модерни и успешни хора, както и... домът на Том и Джери. В сърцето на голямата градска джунгла, хитрите мишка и котка продължават своите лудории и забавления. Том все така опитва да хване Джери, но мишлето винаги се оказва по-умно от него. Компания им правят и старият им приятел от двора – кучето Спайк; врагът на Том – мъркащият и подъл котарак Буч; красивата Тудълс,, която кара сърцето на Том да прескача от любов, както и други нови приятели.

В премиерните епизоди на втория сезон от поредицата, героите ще трябва да обединят сили, за да се справят с общ враг. Съвместните им гонитби ще ги отведат до сметището. Ще се окаже, че там ги чакат умни плъхове, които изобщо не са дружелюбни и единственото, което им остава е да ги надхитрят. Само времето ще покаже какво ще измислят Том и Джери, за да решат проблема. През втория сезон котката и мишката ще ни изненадат с най-неочаквани ситуации. Те ще организират музикално състезание и ще участват в... конкурс по сърф по бреговете на Джърси.

Новите епизоди на „Том и Джери в Ню Йорк“ започват днес – 7 февруари от 17.00 ч. по Boomerang. А предаването ще продължи да се излъчва всеки делник по същото време.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град