Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Мастър Кърт се завръща на малкия екран за нови приключения

Мастър Кърт се завръща на малкия екран за нови приключения

Аз детето | 2021-12-08

Мастър Кърт се завръща на малкия екран за нови приключения

До този момент Мастър Кърт успя да се пребори за спасяването на Къртичия град от намръщения Градинар. Сега той е герой и най-известната къртица в града, призвана от съгражданите си да ги защитава от всякакви злини. Негови помощници са най-добрият му приятел – магическата книга Коди и супер мъдрата Доти. Заедно, те трябва да държат под око Градинаря, който иска Коди за себе си.

В първия епизод ще се случи нещо изненадващо с жителите на града. Странно устройство пада от небето. Хората го наричат мобилен телефон. Малките къртици искат да знаят как работи този интересен инструмент и защо прави странно заклинание над тях.

Кърт ще участва в състезание за пикантна храна, но Градинарят случайно ще съживи огромна чушка и героите ще трябва да развалят злощастната магия. Кърт също ще реши да се клонира. Той е убеден, че това ще му помогне да изпълнява задълженията си по-добре. Но двойникът му ще създаде голям хаос и магията ще трябва да бъде развалена.

Новата поредица „Кърт“ започва на 13 декември от 16 ч. по Boomerang. Като ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град