Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Том и Джери“ все още са номер едно и любимци на малките деца

„Том и Джери“ все още са номер едно и любимци на малките деца

Аз детето | 2022-01-18

„Том и Джери“ все още са номер едно и любимци на малките деца

Скорошно Facebook проучване откри кои са най-обичаните предавания по детския телевизионен канал Boomerang. Малки и големи споделиха предпочитанията си, като назоваха кои са техните най-любими поредици. Резултатите са любопитни, като в тях се забелязва и голяма доза носталгия.

Оказа се, че родните зрители харесват както по-модерните предавания, така и класическите. Начело на класацията застанаха „Том и Джери“, като 73% от зрителите, участвали в анкетата, ги назовават за свой фаворит. Следвани са от „Гризи и лемингите“ с 16%, а „Шантави рисунки-мисунки“, „Скуби-Ду“ и други предавания, бяха посочени като любими от 11% от гласувалите.

Сега все по-голяма част от зрителите имат възможност да се насладят на приключенията на любимите си герои, защото от началото на 2022 г. каналът вече се излъчва изцяло на български език. Популярният канал винаги е имал за цел да забавлява не само малките, а и родителите им. Неслучайно голяма част от гласувалите посочват, че все още с радост гледат тези поредици редом с децата си. И това не е изненадващо, тъй като съдържанието е многопластово – изпълнено с остроумни шеги за големите, но също така приятно и безопасно за малчуганите.

Boomerang съпътства Cartoon Network като един от двата водещи детски канала, собственост на WarnerMedia в страната. Насочен е основно към момчета и момичета на възраст 4-7 години, като предлага вълнуваща комбинация от класически и съвременни предавания. А през следващите месеци предстоят още забавления с поредици като „Том и Джери“, „Гризи и лемингите“, както и „Скуби-Ду“.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град