Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | BEE-DO! BEE-DO! Миньоните се завръщат на големия екран през следващата година!

BEE-DO! BEE-DO! Миньоните се завръщат на големия екран през следващата година!

Аз детето | 2021-12-21

BEE-DO! BEE-DO! Миньоните се завръщат на големия екран през следващата година!

Обичаните от малки и големи вездесъщи жълти разбойници вече са по пътя към следващите си шеметни злодеяния и този юли ги очакваме да се завърнат „у дома“ – в киносалоните с Миньоните 2. Новата глава от най-касовия анимационен франчайз в света ще ни отведе през 70-те години на изминалия век и ще ни срещне с 12-годишния „порядъчно проклет“ Гру, който мечтае да се превърне в най-великия суперзлодей в историята. За да постигне целта си, той може да разчита на помощта на верните си пакостливи последователи – миньоните, които няма да изневерят на стила си, първо хубавичко ще оплескат нещата и после ще оправят бъркотията. С много хумор и закачки, симпатичните герои ще бележат безвъзвратно едно емблематично и турбулентно десетилетие и за добро или за зло, ще формират света такъв, какъвто го познаваме днес.

Своеобразно завръщане към корените на Illumination, които благодарение на оригиналните си и сърцати истории се превърнаха в еталон за качествено развлечение, Миньоните 2 е вихрено, изключително забавно и колоритно приключение, изпълнено с много екшън, поп-културни препратки и страхотна музика, които гарантират незабравимо изживяване в киносалоните за малки и големи.

Огромен фен на суперзлодейската супергрупа, известна като Злите шест, 12-годишният Гру крои злодеяние, което да му осигури място сред идолите му и да подсигури „проклетото“ му бъдеще. Верни помощници в това му начинание са миньоните, начело с Кевин, Стюарт, Боб и Ото (новият миньонски герой с брекети и отчаяна нужда да угажда), с които изгражда първата си злодейска бърлога, експериментира с оръжия и изпълнява първите си мисии. Когато Злите шест отстраняват своя лидер, легендарния боец Див Пердах, Гру се явява на интервю, за да стане най-новият им член, но нещата (меко казано) не протичат по най-добрия за него начин. Твърдо решен да им докаже злодейските си качества, Гру открадва ценен камък, превръщайки се в смъртен враг на групата. Докато бяга, Гру получава помощ и насоки от неочакван източник – самия Див Пердах, и открива, че дори и злодеите понякога се нуждаят от малко помощ.

Присъединяваме се към бандата на Миньоните 2 от 1 юли само в кината на 2D и 3D.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град