Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Отправяме се към безкрая и отвъд с официалния трейлър на „Баз Светлинна година“

Отправяме се към безкрая и отвъд с официалния трейлър на „Баз Светлинна година“

Аз детето | 2022-02-09

Отправяме се към безкрая и отвъд с официалния трейлър на „Баз Светлинна година“

Всички сме фенове на „Играта на играчките“, нали? При това и на четирите филма? Досега обаче обърнахме съвсем малко внимание на нещо, което като истински фенове, трябва да уважим много повече. А именно подготвяния от Pixar предстоящ „Баз Светлинна година“ („Lightyear“). Както подсказва заглавието, филмът ще се фокусира върху приключенията на Баз Светлинна година, но в случая това няма да е добре познатият ни пластмасов другар на каубоя Уди, а звездният рейнджър, който е вдъхновение за изработването на играчката. На 17 юни се отправяме на пътешествие до безкрая и отвъд, за да открием историята на Баз Светлинна година – млад космически рейнджър, чиято съдба е да се превърне в незабравим герой.

За сюжета на „Баз Светлинна година“ все още не се знаят много подробности, освен че ще се запознаем с героичния тестов пилот и астронавт, който се отправя на мисия в космоса, показвайки на всички на какво е способен човешкият дух, и така става вдъхновение за изработването на познатата играчка.

Но от официалния трейлър, който е с„съвсем топъл“ изглежда, че хората са заточени на неизвестна планета и върху плещите на Баз пада тежката задача да се отправи на опасна мисия, която ще помогне всички да се върнат у дома. С обещанието за епичен фантастичен спектакъл, изпълнен с много екшън, приключения и изненади, „Баз Светлинна година“ е едно от филмовите събития на 2022 година, което ще ни трогне, разсмее и забавлява в кината.

Вижте още:
Какво е светлинна година?



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град