Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Най-добрите ранни приятели в Palworld и какво да направите първо

Най-добрите ранни приятели в Palworld и какво да направите първо

Аз детето | 2024-02-08

Най-добрите ранни приятели в Palworld и какво да направите първо

Играта за оцеляване в отворен свят Palworld ви позволява да изследвате света, но със собствено темпо, като се грижите за вашите нужди за оцеляване, както искате. Но разбира се, винаги има някои най-добри практики. И когато става въпрос за ранните моменти на играта, ще искате да намерите правилните приятели за работата и да съберете правилните ресурси. Това ръководство посочва най-добрите избори, които да направите по време на началния урок на Palworld, от правилните ресурси, върху които да се съсредоточите, до първите 30 приятели, които трябва да хванете. Следването му не само ще ви помогне да направите правилния избор, докато продължавате пътуването си, но също така ще ви помогне да научите и да овладеете системите на Palworld по-ефективно, така че да можете да вземате по-добри решения по-късно.

1: Изработете кирка, брадва и факла

За да хванете Pals, ще ви трябват Pal Spheres. А за да създадете Pal Spheres, ще ви трябват камъни, дърво и фрагменти от Paldium. Изработете примитивна работна маса (изисква само 2 дървета) в зона, подходяща за вашата база. Нещо близо до скали и дървета е добро място за начало. След като настроите своята примитивна работна маса, започнете да правите каменна кирка и каменна брадва. Ще ви трябват 5 дърво и камък за всяка, така че съберете общо 10 дърво и камък. Изработете тези два елемента в допълнение към ръчно фенерче, за да се подготвите за вечерите. Използвайте кирката, за да копаете камъни върху скални купчини и брадвата, за да отсечете дървета.

2: Изработете дървен сандък, пейка за ремонт и палбокс

Създаването на палбокс е част от урока за играта и е важно, но със сигурност ще искате да избегнете прекомерното натоварване и да имате начин да поддържате инструментите си в добра форма. За да разрешите тези проблеми, отключете дървения сандък от технологичното меню с 10 дърва. След това отключете и постройте ремонтна пейка с 10 дърво и 10 камъка. Продължете и постройте и Palbox (8 дървета, 3 камъка и 1 фрагмент от палдиум). Това къде сте в момента ще определи къде е вашата база и къде ще започнат да работят приятелите, които ще започнете да хващате.

3: Фрагменти от земеделско дърво, камък и паладий

Сега имате кирка и брадва за събиране на дърво и камък, място, където да поставите цялото дърво и камък (Дървеният сандък) и ремонтна маса, за да поддържате тези инструменти остри. Следващата ви стъпка е да започнете да изработвате масово количество Pal Spheres. Съберете и съхранявайте над 90 дърво и камък и около 30 фрагмента палдиум. Ще получите палдиеви фрагменти от минни скали, но сините скали, които блестят, ще ви дадат още повече. Защо толкова много? Защото сте напът да изработите един тон Pal Spheres, за да завършите следващата стъпка: Улавяне на 30 Pals.

4: Хванете Cattiva и 5 Lamballs

Урокът ще ви помоли да хванете всеки произволен приятел. Нека обаче първо да е Cattiva. Заведете го в базата си и го изпратете в кутията на Pal, където можете да го накарате да работи, за да копае още камък. Cattiva (и всеки Pal във вашата база) ще ви помогне и при различните куестове. След това продължете напред и следвайте урока на играта, за да хванете 5 Lamballs.

5: Надстройте базата си, следвайте урока, грижете се за радостта на всички в базата си и хванете повече приятели

Урокът ще проследи ранния ви напредък в горния десен ъгъл на екрана. Приятелите, които сте хванали. Трябва също така да надстроите базата си до ниво 7 (Pal Box ще ви каже какви стъпки са необходими за всяко ниво). Не забравяйте да създадете легло за всеки приятел, както и лагерен огън. След това излезте и започнете да хващате оставащото количество от 30-те първоначални приятели. Препоръчваме да дадете приоритет на следните приятели:

  • Cattiva: страхотно за копаене;
  • Lamball: произвежда вълна (първоначалните 5, които трябва да имате като част от урока, трябва да са добри за начало, но вероятно ще ви трябват повече, когато базата ви расте); Lifmunk: сече дървета;
  • Teafant: лекува те;
  • Tanzee: сече дървета и събира ресурси.

С увеличаване на нивото и базата ви расте, ще започнете да разчитате на по-силни приятели и такива с повече от основни функции като копаене, цепене на дърва, събиране и занаяти.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град