Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Още 5 интересни и безопасни Instagram акаунти, които да следвате

Още 5 интересни и безопасни Instagram акаунти, които да следвате

Аз детето | 2021-06-28

Още 5 интересни и безопасни Instagram акаунти, които да следвате

Изглежда, че в наши дни навсякъде се появяват нови платформи за социални медии, но една платформа, издържала теста на времето, е Instagram. Това приложение за споделяне на снимки и кратки видеа е популярно за всички възрасти, но напоследък стана популярно сред все по-малки и по-малки деца. За деца и тийнейджъри това е нов и забавен начин да общуват и споделят директно от телефона си. Леснотата на Instagram прави споделянето на това, което децата правят да се получава само с няколко докосвания на телефона. Децата могат да бъдат свои собствени фотограф и фоторедактор, като използват камерата на телефона си и след това изрязват, редактират и добавят филтри към снимките. Те също могат да изразят своята креативност, като добавят интересни надписи към публикациите си. Децата и тийнейджърите също могат да взаимодействат със своите приятели, като коментират техните публикации.
 
Родителите ви обаче сигурно виждат вашите акаунти в  Instagram и ползването му в съвсем друг аспект! Най-вероятно са ви казали как да се пазите в социалната мрежа! Сигурно знаете, че въпреки че наличието на „публичен“ профил може да ви донесе голям брой последователи и да даде по-голяма експозиция на постовете ви за по-широка аудитория, това също може да отвори вратата за неподходящи ситуации. Затова е препоръчително децата да поддържат своите профили “private”, което може да бъде направено в настройките на приложението. Кой или какво обаче ще следвате, решавате вие! И за да не се страхуват родителите ви, че следвате само неподходящи акаунти, ето няколко предложения от нас, които ще успокоят „вашите“, че знаете какво правите в  Instagram. Освен това гарантираме, че ще ви харесат!
 
 
Насладете се на света на Lego, без да се притеснявате да настъпите една от онези досадни тухлички! Тук ще видите новите неща на известната компания за играчки и дори  примери за проекти, които да построите сами. Последователите могат също да видят как любимите им герои оживяват със забавни анимации. А често се правят и конкурси, в които можете да участвате.
 
 
Този акаунт цели кампании за действие на някои от най-големите проблеми, пред които е изправен светът днес. Можете да видите някои от любимите си звезди, които се присъединяват, за да работят за добра кауза.
 
 
Това е идеята на комика Ейми Полер и нейната приятелка и продуцент Мередит Уокър. Този акаунт има за цел да бъде първо забавен и второ – информативен. Smart Girls е посветена на това да помага на младите хора да бъдат себе си, като празнуват любопитството, интелигентността и въображението. Тяхната стена е пълна с вдъхновяващи цитати и окуражаващо съдържание за деца от всички възрасти.
 
 
Целта на този акаунт е проста: да разпространява добри настроения по целия свят. Техният фийд е проста и изчистен и изпълненен с ежедневни цитати на вдъхновение, които със сигурност ще помогнат на деца от всички възрасти.
 
 
 Това малко момче създаде присъствие, имитиращо бивш президент на САЩ, но все още има ежедневна мисия да помага на децата да помагат на хората. От комични кратки видеоклипове до странни цитати, този акаунт със сигурност ще ви накара да се смеете и да искате да направите нещо добро за себе си!


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град