Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Забавните нинджи куриери се завръщат за нови приключения

Забавните нинджи куриери се завръщат за нови приключения

Аз детето | 2022-07-04

Забавните нинджи куриери се завръщат за нови приключения

Киро е умен и е страхотен лидер на отбора. Конпеки има суперсилата да се транспортира навсякъде. Ейка е много силен и може да мине през всяка пролука. Заедно те управляват компанията Ninja Express и са в състояние да доставят всеки пакет. В предстоящите епизоди ще пътуват до пиратски кораб, в космоса и до всяко кътче на големия град, където живеят. Те имат обща къща, която служи като централа за Ninja Express. Амбициозното им обещание, че „ще доставят всяко нещо на всяко място, във всеки век“, неизменно ги въвлича в необичайни приключения, а способността им да работят в екип е наистина изключителна. Нищо чудно, че те се чувстват като семейство.

В премиерните епизоди, тримата ще получат специална задача от принцеса. Драконът ѝ ще побеснее и ще се наложи тя бързо да го успокои. Принцесата идва при нинджите с идеята да организира представление, убедена, че музиката ще успокои нервното създание. Именно компанията Ninja Express ще получи мисията да транспортира музиканта Жан Паскал до кралския клиент. Но дали звездата ще укроти дракона? Нинджите ще срещнат и извънземно, владетел на далечна планета. На него му е омръзнало от задълженията му и търси покой. Тримата нинджи ще трябва да му намерят заместник.

Премиерата на новите епизоди на Ninja Express е днес – 4 юли от 19.30 ч. по Boomerang. А предаването ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град