Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Disney+ вече е достъпен и у нас

Disney+ вече е достъпен и у нас

Аз детето | 2022-06-14

Disney+ вече е достъпен и у нас

Disney+, стрийминг услугата от The Walt Disney Company, стартира в България днес. Цената ѝ е 7,99 евро на месец или 79,90 евро за годишен абонамент. С над 900 филма, повече от 600 сериала и 180 ексклузивни оригинални продукции от Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic и други, услугата осигурява на феновете най-добрите истории, събрани на едно място.

Платформата предлага забавление за всички възрасти и настроения, а съдържанието ѝ е изключително разнообразна комбинация от ексклузивни оригинални продукции, обичани класики, най-актуалните блокбастъри и колекцията от телевизионно съдържание на Disney. Всяка година повече от 100 нови филма, сериала и развлекателни програми ще бъдат добавяни, а най-новите заглавия ще пристигат директно от киното. За първи път феновете в България ще имат достъп до цялото съдържание на Star Wars, събрано на едно място. Абонатите ще могат да се насладят на „Obi-Wan Kenobi“ и двата сезона на „The Mandalorian“. Освен това Disney+ ще бъде домът и на цялата Скайуокър сага – от 1-и до 9-и епизод на „Star Wars“ („Междузвездни войни“).

Още при старта на услугата феновете на супергерои ще имат достъп до 55 филма от Marvel Studios, включително и номинирания за Оскар „Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings“ („Шанг-Чи и легендата за десетте пръстена“), както и „Eternals“ („Вечните“), „Avengers: Endgame“ („Отмъстителите: Краят“) и „Captain Marvel“ („Капитан Марвел“). Има и повече от 60 сериала на Marvel, сред които „Moon Knight“, „Loki“ и „WandaVision“.

Абонатите ще имат възможност да се насладят и на над 300 заглавия от Disney и Pixar. Сред тях са целият франчайз „Toy Story“ („Играта на играчките“), носителят на Оскар „Soul“ („За душата“) и „Luca“ („Лятното приключение на Лука“) от Pixar. Част от наличните заглавия от Walt Disney Animation Studios са спечелилият Оскар „Encanto“ („Енканто“), който разказва историята на необикновеното семейство Мадригал, и любимите на феновете „Frozen“ („Замръзналото кралство“) и „Frozen II“ („Замръзналото кралство II“). Почитателите на Disney ще могат да стриймват и наградения с Оскар „Cruella“ („Круела“) с участието на Emma Stone като легендарната Круела де Вил, както и „Круиз в джунглата“ („Jungle Cruise“).

Документалните филми на National Geographic „The Rescue“ и „Free Solo“ („Сам на скалата“) от режисьорите и продуценти, носители на Оскар, E. Chai Vasarhelyi и Jimmy Chin ще бъдат достъпни на Disney+ заедно с популярни поредици на National Geographic като „The World According To Jeff Goldblum“ и „Gordon Ramsay: Uncharted“ („Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател“).

Потребителите ще имат и безпрецедентен достъп до съкровищницата на Disney с обичани класики като „Cinderella“ („Пепеляшка“), „Tangled“ („Рапунцел и разбойникът“), „Тhe Princess and the Frog“ („Принцесата и жабокът“) и „The Little Mermaid“ („Малката русалка“). Те ще могат да бъдат стриймвани заедно с някои от скорошните блокбастъри като „Raya and the Last Dragon“ („Рая и последният дракон“). Услугата ще предложи и стотици сериали, късометражни филми и специални издания, включително „Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir“ („Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак“) и „Phineas and Ferb“ („Финиъс и Фърб“).

Потребителите ще получат висококачествено преживяване и свойства като едновременен стрийм на до 4 устройства, неограничено изтегляне на съдържание на до 10 устройства, IMAX Enhanced режим за определени заглавия и възможност за добавяне на до 7 различни профила. Родителите ще могат да създават детски профили, така че децата им да имат достъп до подходящо за възрастта им съдържание. Услугата предлага и функция за групово гледане (Groupwatch feature), която позволява виртуално споделено гледане за до 6 души.

Услугата е достъпна на разнообразие от мобилни и connected TV устройства (устройства, позволяващи стрийминг на видео съдържание), включително iPhone и iPad и Android смартфони и таблети; Desktop и Web; гейминг конзоли Sony PlayStation и Microsoft Xbox; стрийминг медия плейъри Apple TV и Chromecast; Amazon Fire TV, Amazon Fire Tablet; Android, Sony, Samsung и LG smart телевизори и много други.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град