Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Power Players с нов сезон

Power Players с нов сезон

Аз детето | 2022-08-03

Power Players с нов сезон

Когато 9-годишният Аксел заживява в къщата на чичо си Андрю, всичко се променя. Момчето трябва да остане при новия настойник, когато родителите му си тръгват. Той обаче не очаква, че в мазето на своя чичо изобретател, ще открие специални устройства, които му позволяват да се превърне в супер играчка и да спасява света. След като намира находката, Аксел ще разбере, че играчките в дома им оживяват. Новите приятели на Аксел са Сержант Щурм, хитрият Галилео, борецът Маско, роботът Слобот, куклата Боби Блоби и синьото мече – Варварина. Оттук нататък всички те имат суперсили и след трансформация отиват на много специални мисии, които ги сблъскват и с герои, които имат зли намерения, като основният опонент на Аксел – Бесния, който иска да отнеме силата на екипа от Power Players.

Сега, Boomerang ни кани на премиерните епизоди на втория сезон на поредицата. Ще продължи ли Бесния да планира заговор срещу Power Players? Ще се справят ли Аксел и приятелите му с новите предизвикателства? Отговорите ни очакват всеки ден по Boomerang.

Премиерата на новия сезон на Power Players ще е на 8 август от 08.00 ч. А предаването ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град