Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Готови ли сте да приключенствате с Баз Светлинна година?

Готови ли сте да приключенствате с Баз Светлинна година?

Аз детето | 2022-06-20

Готови ли сте да приключенствате с Баз Светлинна година?

Кой е Баз Светлинна година и какъв е светът, от който идва? Не, не едноименният, добре познат герой от свръхпопулярната и успешна поредица на Дисни и Пиксар „Играта на играчките“, а истинският космически рейнджър Баз, чиито героични подвизи стават вдъхновение за изработването на емблематичната играчка. На 17 юни „Баз Светлинна година“ ни разкри невероятната история на Баз и ни отведе в един шеметен свят, на незабравимо екшън приключение, което за пореден път ни доказва, че силата на човешкия дух не познава граници.

В специално видео зад кадър „Наследството на един космически рейнджър“, част от създателите на „Баз Светлинна година“, в това число режисьорът Ангъс Маклейн, звездата Крис Евънс, който озвучава Баз в оригинал и винаги колоритният Тайка Уайтити, споделят за личния си досег с феномена „Играта на играчките“ и разкриват любопитни подробности за историята на филма и за Баз Светлинна година – какво го прави героя, с когото с радост бихме се отправили на приключение към безкрая и отвъд. Всички са единодушни – Баз Светлинна година е напълно различен от филмите, които магьосниците от „Дисни“ и „Пиксар“ са ни предлагали досега.

Филмът разказва историята на героичния тестов пилот и астронавт Баз, който заедно със своя командир и неговия екип са заточени на негостоприемна планета на 4,2 милиона светлинни години от Земята. Докато се опитва да намери обратно пътя към дома през времето и пространството, Баз Светлинна година, очарователният му партньор – котката-робот Сокс и група нетипични специалисти, се оказват единствената надежда за спасение от зловещия и загадъчен извънземен Зург, който отприщва огромна армия от безмилостни роботи, готов на всяка цена да постигне мистериозната си цел.

Режисьор на Баз Светлинна година е Ангъс Маклейн (Търсенето на Дори), който е част от екипа на Пиксар от 1997 г. и работи като аниматор по хитове като „Приключението на бръмбарите“, „Играта на играчките 2“, „Таласъми ООД“ и „Феноменалните“. Продуцент е Галин Съсман (Toy Story That Time Forgot), а музиката е дело на награденият с „Оскар“ композитор Майкъл Джакино („В небето“). Ролите на български озвучават Димитър Ангелов, Деа Майсторска, Момчил Степанов, Златин Цветков, Надя Тошева, Стефан Стефанов, Ася Рачева, Гергана Стоянова и др.

Отправяме се на шеметно пътешествие с „Баз Светлинна“ само в кината и 4DX.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град