Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Пет Spider-Man филма ще бъдат налични в най-новата стрийминг услуга в България

Пет Spider-Man филма ще бъдат налични в най-новата стрийминг услуга в България

Аз детето | 2022-07-25

Пет Spider-Man филма ще бъдат налични в най-новата стрийминг услуга в България

Disney+ в България анонсира, че пет Spider-Man™ филма ще бъдат налични в стрийминг услугата от юли, като така феновете ще имат достъп до още съдържание от Marvel колекцията на едно място. Spider-Man™ филмите „The Amazing Spider-Man™ (2012)“, „The Amazing Spider-Man™ 2 (2014)“, „Spider-Man™: Into the Spider-Verse (2018)“, „Spider-Man™: Homecoming (2017)“ и „Spider-Man™: Far From Home (2019)“ ще са достъпни за абонатите от 22 юли.

Списъкът с филми на Sony Pictures и датите, на които ще са налични в Disney+ в България, можете да намерите по-долу:

The Amazing Spider-Man™ (2012) – достъпен от 22 юли 2022 г.

Тийнейджърът Питър Паркър се бори както с гимназиалните, така и с невероятни свръхчовешки кризи като своето алтерего Спайдър-мен.

The Amazing Spider-Man™ 2 (2014) – достъпен от 22 юли 2022 г.

Страхотно е да бъдеш Спайдър-мен. Но да бъдеш Спайдър-мен си има своята цена: само той може да защити жителите на Ню Йорк от страховитите злодеи, които застрашават града. С появата на Електро, Питър трябва да се изправи срещу враг много по-могъщ от самия него. Със завръщането на стария си приятел Хари Озбърн, Питър ще осъзнае, че всички негови врагове имат едно общо нещо: ОзКорп.

Spider-Man™: Homecoming (2017) – достъпен от 22 юли 2022 г.

Младият Питър Паркър / Спайдър-мен се опитва да се адаптира към новата си самоличност на хвърлящ паяжини супергерой. Питър се завръща у дома, където живее с леля си Мей, под зоркия поглед на своя нов ментор – Тони Старк. Той се опитва да се върне към нормалното си ежедневие, но появата на нов злодей – Лешояда, поставя под заплаха всичко, което е важно за Питър.

Spider-Man™: Into the Spider-Verse (2018) – достъпен от 22 юли 2022 г.

Фил Лорд и Кристофър Милър, креативните умове, които стоят зад The Lego Movie и 21 Jump Street, пренасят уникалните си таланти в една нова визия за различна Spider-Man вселена, с новаторски визуален стил, който е първи по рода си. Spider-Man: Into the Spider-Verse представя тийнейджъра от Бруклин Майлс Моралес и необятните възможности на Spider-Verse, където повече от един може да носи маската.

Spider-Man™: Far From Home (2019) – достъпен от 22 юли 2022 г.

След събитията от Avengers: Endgame, Питър Паркър (Том Холанд) се завръща в Spider-Man: Far From Home. Нашият дружелюбен квартален супергерой решава да се присъедини към най-добрите си приятели Нед, Ем Джей и останалата част от бандата на ваканция в Европа. Плановете му да загърби супергеройската работа за няколко седмици бързо се провалят, когато неохотно се съгласява да помогне на Ник Фюри (Самюъл Джаксън) в разкриването на мистерията около няколко нападения на elemental създания. Спайдър-мен и Мистерио (Джейк Джиленхол) обединяват сили, за да се борят с хаоса, отприщил се из целия континент, но не всичко е такова каквото изглежда.

Специалната страница на Marvel бранда в Disney+ вече служи като дом на най-голямата колекция на Marvel със стотици часове филми и предавания. Очаква се допълнителни заглавия от филмовата и телевизионна библиотека на Sony Pictures да са достъпни в България по-късно тази година.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град