новини детски

Начало | новини детски | За 1 юни благотворителна изложба „Деца помагат на деца“ събира картини на малки художници

За 1 юни благотворителна изложба „Деца помагат на деца“ събира картини на малки художници

Аз детето | 2021-05-26

За 1 юни  благотворителна изложба „Деца помагат на деца“ събира картини на малки художници

Благотворителна инициатива в името на развитието на младите талантливи деца на България стартира на 30 май. Тя се провежда под надслова „Деца помагат на деца“ и се организира от най-голямото небанково управляващо дружество в България „Конкорд Асет Мениджмънт“.

От 30 май до 1 юни включително от 15:00 до 19:00 часа малки талантливи художници от 5-ти и 6-ти клас на 145 ОУ „Симеон Радев“, под ръководството на учителя по изобразително изкуство г-н Данчо Йовчев, ще изложат свои картини във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), а приходите от всяка закупена картина ще отидат за образованието и професионалното обучение на млади таланти чрез Фондация „Шанс за децата и природата на България“.

Всеки ученик, който се включи в изложбата, ще получи специален сертификат за участие по време на откриването на изложбата на 30 май от 15 часа. Всеки, който иска да разгледа изложбата, да подпомогне младите таланти на България или да си купи картина, може да го направи свободно като посети изложението.

Благотворителната инициатива се организира по повод Международния празник на детето. Тя е част от стратегията на небанковото управляващо дружество „Конкорд Асет Мениджмънт“ да помага на родителите да се грижат за бъдещето на децата си, като спестяват и инвестират редовно в тяхното бъдещо развитие. Част от тази стратегия е и продуктът на компанията „ОтЛИЧЕН Финансов План“. В Деня на детето управляващото дружество е организирало и подаръци за всички малки посетители на изложбата.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град