покани

Начало | покани | Уникална интерактивна изложба ни прави участници в картините

Уникална интерактивна изложба ни прави участници в картините

Аз детето | 2021-10-15

Уникална интерактивна изложба ни прави участници в картините

За първи път в България ще можем да видим световноизвестната изложба 3D Doubt Your Eyes („Не вярвай на очите си“), обиколила САЩ, Близкия Изток и Западна Европа. Тя ще гостува в София от 3 декември 2021 до 9 януари 2022 г. в галерия на СБХ на ул. „Шипка“ 6 с работно време всеки ден от 10.00 до 20.00 часа.

Уникалната изложба комбинира 3D ръчно изработени картини и илюзионни сцени. Картините, които се виждат двуизмерно на живо, се превръщат в триизмерни в момента, в който човек стане част от сцената, която пресъздават. Изложбата е напълно интерактивна с 30 специално обособени точки. Тя е артистична, образователна и забавна. Картините са създадени на ръка от професионални 3D художници по проект специално за изложбата. Нито едно от тези произведения не е отпечатано с комерсиална цел, което ги прави напълно уникални.

Междугалактически дуели, ходене по Луната и гримиране на Мона Лиза са само част от сцените, в които деца, тийнейджъри и възрастни могат да станат част от света на 3D Doubt Your Eyes.

С милиони посетители в цял свят, тази невероятна атракция е била представяна в най-известните музеи, увеселителни паркове и търговски центрове в продължение на месеци. Със своите впечатляващи 30 интерактивни точки тя привлича хора от 5 до 75-годишна възраст, като всеки от тях може да стане част от необичайна илюзионна сцена.

Представянето на 3D Doubt Your Eyes в София ще е изцяло съобразено с противоепидемичните мерки и изискванията за спазване на дистанция. Изложбата ще бъде разположена на площ от 600 кв. м, с отделно обособени пунктове за вход и изход. Това пространство позволява присъствието на максимум 100 посетители едновременно, без да се получава струпване на хора.

Билетите за изложбата могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg и ще са на цени 20 лева (редовен билет), 16 лева (с отстъпка за ученици, студенти и пенсионери), 60 лева (семеен билет за 2-ма възрастни и 2 деца над 7 години), а за деца до 7 години (с придружител) ще е безплатно. Билетите ще са с 20% отстъпка на предварителна продажба до 30 ноември включително.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град