покани

Начало | покани | Как са играли вашите родители, баба и дядо? Разберете на Sofia Summer Fest

Как са играли вашите родители, баба и дядо? Разберете на Sofia Summer Fest

Аз детето | 2021-09-09

Как са играли вашите родители, баба и дядо? Разберете на Sofia Summer Fest

Sofia Summer Fest заедно с Игрите на 90-те и водещият обувен бранд CCC събират малки и големи на 11 септември, събота, за да си припомнят любимите игри от 90-те години. Народна топка, Дама, Скачане на въже по „немската“, Картоф и Пиян морков са само част от игрите, в които ще може да се включи всеки желаещ под зоркото око на опитни инструктори.

Спортната надпревара ще се проведе от 12 до 14 часа в рамките на Sofia Summer Fest в Южен парк II, зад музея „Земята и хората“ при спазването на всички противоепидемични мерки. Раници, мешки, несесери и много други ученически аксесоари на марките Lasocki, Action Boy и Sprandi ще бъдат раздадени като награди от полската верига за чанти и обувки CCC. Тазгодишните модели на Sprandi са вдъхновени от стила на 90-те години на миналия век. В колекцията може да намерим комплекти суитшърти, спортни панталони и къси панталони, свободни тениски, както и клиновете с висока талия, популярни през последните сезони.

В пастелните зелено, синьо, жълто, розово, подсилени с класическо черно и бяло, комплектите са идеални както за стилен край на лятото, така и за оптимистично навлизане в есенните дни. Същото важи и за гордостта на марката – маратонките. Независимо дали изберете кецове в пастелните тонове или червени, каки и многоцветни модели, перфектната визия за новия сезон е гарантирана. Може да заложите на това, че един от най-търсените модели ще бъдат високите кецове, които изглеждат чудесно с къси панталони или небрежен есенен тоалет. Що се отнася до стила, Sprandi винаги е правилният избор!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град