новини детски

Начало | новини детски | Томбола с награди ще бъде разиграна в новогодишната нощ в Кюстендил

Томбола с награди ще бъде разиграна в новогодишната нощ в Кюстендил

Аз детето | 2022-12-31

Томбола с награди ще бъде разиграна в новогодишната нощ в Кюстендил

Томбола с награди ще бъде разиграна в Кюстендил на централния площад „Велбъжд“ в новогодишната нощ, съобщиха от общинския отдел „Култура и духовно развитие“. Местното сдружение по туризъм осигурява 40 ваучера на обща стойност 1000 лв., които ще зарадват най-големите късметлии в първите часове на новата година. Всеки от гостите и жителите на града, които се включат в общоградския празник, ще бъдат закичени от организаторите с гирлянди. Те ще получат и номера за участие в празничната томбола. Наградите представляват ваучери за различни спа процедури, спортни занимания или за заведения за хранене.

„На хората им хареса и от няколко години превърнахме това в традиция“, каза за БТА Дима Укалска – началник на общински отдел „Култура и духовно развитие“. Трио „Булгарина“ и ансамбъл „Чинари“ ще участват в новогодишната музикална нощ, която организира Община Кюстендил, съобщиха още от общинския отдел. Празникът ще започне в полунощ.

Организаторите очакват традиционно на площада да се извие и „селското“ хоро, в което всяка година се включват много участници. Без празничен концерт, но със заря ще бъде отбелязано настъпването на новата година в новогодишната нощ на централния площад „Свобода“ в Дупница, казаха от общинската администрация в града.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град