Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Пътувайте по света с „Гризли и лемингите“ от днес!

Пътувайте по света с „Гризли и лемингите“ от днес!

Аз детето | 2022-03-07

Пътувайте по света с „Гризли и лемингите“ от днес!

В премиерните епизоди на сезон 3, Гризи и лемингите пътуват по света. В предишни епизоди, героите видяха Великата китайска стена и стигнаха до Антарктида, където се срещнаха с моржовете. Сега целите им са Амазония и Шотландия, като всичко започва с приключение в шотландски замък. Докато обикалят из стаите му, те откриват, че има мистериозен магически предмет. Лемингите бързо ще видят възможност да използват магията за себе си, но Гризи успява да им попречи и доказва, че може да бъде страхотен мечок, който не се страхува от тях.

В рамките на маратона „По света с Гризи и лемингите“, зрителите ще видят и приключения на героите у дома. Оказва се, че мечокът е изял целия си любим течен шоколад. Както подобава на истински гурме готвач, решава бързо да запълни недостига като измисли вкусен шоколадов десерт с кокос. В района обаче има и друга група гастрономи – лемингите също мечтаят за нещо сладко. Така всички герои започват своите кулинарни занимания.

Премиерата на „По света с Гризи и лемингите“ е днес – 7 март от 19.30 ч. по Boomerang. А предаването ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.

Прочетете още:
Да спасим Амазония е важно за цялата ЗемяКоментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град